Restaurant review van restaurant Versus

Geschatte leestijd: 5 minuten

Restaurant review van restaurant Versus

Het Verre Oosten versus het Westen? Op de hoek van de Korte Putstraat en de Kerktstraat in hartje Den Bosch vind je Versus, restaurant en fashion café. Maar in plaats van Fashion zou het net zo goed Fusion genoemd kunnen worden. Ze mixen hier het beste van twee werelden! Lees dus nu snel deze restaurant review van restaurant Versus en geniet mee!

Locatie Locatie

Restaurant review van restaurant Versus

Men zegt wel eens locatie is alles voor je restaurant of bedrijf nou dat klopt helemaal voor Versus. Je treft het restaurant en fashion café op de hoek van de Korte Putstraat en de Kerkstraat in Den Bosch. En wat ademt die straat een gezelligheid uit zeg. Allemaal gezellige terrasjes naast elkaar en wij hadden zelfs live muzikanten die voorbij kwam lopen. En zo waanden we ons heel even op vakantie. We werden bij binnenkomst heel leuk ontvangen en mochten zelf kiezen waar we plaats wilden nemen. Natuurlijk kozen wij voor het terras buiten met dit heerlijke weer.

De ambiance

Den Bosch

Wat een mooie inrichting heeft Versus zeg! Prachtige grote kroonluchters en mooie donkere kleuren. Allemaal heel mooi gestyled waardoor het de naam fashion café zéker wel kan dragen. Maar ook buiten op het terras is het goed toeven met de lekkere zachte kussens en een terrasverwarmer die boven ons hoofd hing. Op de tafel stond een lief klein bloemenvaasje met daarin gerbera’s in de kleuren rood&geel. Dé kleuren van Den Bosch. Dat soort kleine details geven al aan dat men hier oog voor detail heeft.

Het 3-gangen keuzemenu

Wanneer we lekker wat te drinken hebben gekregen bekijken we de kaart. En tot onze verrassing staan daar negen hele leuke gerechtjes op. Het gebeurt maar weinig dat we moeite hebben om te kiezen omdat álles ons wel lekker lijkt. We besluiten dat we allebei bij elke gang een ander gerechtje kiezen zodat we zoveel mogelijk kunnen proeven. Want dáár gaat het natuurlijk om! Op de kaart is al duidelijk te lezen dat het hier om fusion cooking gaat. Mooie sushi gerechtjes maar ook een steak of spaghetti kan er gekozen worden.

Het voorgerecht

Restaurant review van restaurant Versus

De eerste gang bestond voor ons uit een Thom Kha Kai, een lekker pittige Thaise kokossoep met verse groenten erin. Ik koos zelf voor de Carpaccio inside out roll. Wanneer de gerechtjes geserveerd worden ben ik blij verrast want de sushirolletjes zien er echt heerlijk uit. De eigenaar legt mij uit dat ik er eerst maar één moet proberen zonder er sojasaus bij te gebruiken. Het is een hele fijne combinatie met veel smaak. Ook de soep wordt goedgekeurd door mijn tafelgenoot die een lekkere blos op zijn wangen krijgt van de soep!

Het tussengerecht

Restaurant review van restaurant Versus

Wanneer ons het tussengerecht wordt geserveerd zie ik heerlijke springrolls op een leuk leisteen plateautje liggen. Erin gerold zijn wat groenten en heerlijke stukjes krokant gebakken Pekingeend. Erbij een pikante saus en een hoisin saus en vooral de laatste vind ik erg lekker. De Saba seviche zag er leuk uit maar was toch iets minder van smaak. We meldden dit bij de bediening en er werd gelijk netjes een ander tussengerecht gebracht en zo hebben we toch lekker kunnen genieten.

Restaurant review van restaurant Versus

Het Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht koos ik voor een steak en mijn tafelgenoot koos de salmon spaghetti. Er werd keurig gevraagd hoe ik mijn steak wilde hebben en bij het uitserveren bleek dit een ware verrassing. Onder een laagje champignonsaus kwam een perfect gebakken steak tevoorschijn. Hij had een lekkere grillsmaak en was mooi medium gebakken. Natuurlijk proefde ik ook wat van de spaghetti en ook op dit bordje was een mooie combinatie van de twee werelden te vinden. De spaghetti in combinatie met de gebakken zalm en saus waren goed in verhouding.

Restaurant review van restaurant Versus

Al met al hebben we een gezellig avondje op het terras gezeten en genoten van de verschillende gerechtjes. Voor mij stak de sushi er met kop en schouders bovenuit! Deze kan ik je dus ook zeker aanraden om eens te proeven.

Start » Blog » restaurant review » Restaurant review van restaurant Versus

4 gedachten over “Restaurant review van restaurant Versus”

  1. Pingback: Product review Byzoo sousvide stick - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Product review van de Byzoo droogoven - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Citytrip Wenen in anderhalve dag - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Restaurant review van Ries eten en drinken - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *