Restaurant review van Restaurant Vandaag

Geschatte leestijd: 6 minuten

Als foodblogger mag je soms de leukste dingen doen: Lekker eten proeven! En wie zegt daar nou nee tegen? Ik niet in ieder geval en ik mocht deze keer naar Restaurant Vandaag. En wat een super leuke deal is dat zeg, Ik ging naar de vestiging in Breda dat net even buiten het centrum ligt. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan deze restaurant review van Restaurant Vandaag want wat hebben wij lekker gegeten daar zeg! restaurant vandaag breda

restaurant review van restaurant vandaag
Binnenkomst

We kunnen de auto makkelijk parkeren op het grote parkeerterrein voor het restaurant in Breda. Het restaurant is op de eerste etage van het Breepark gebouw. Het doet me haast een beetje aan Frankrijk denken waar je ook van deze winkelcentra vindt net buiten de stad, en waar ook allerlei restaurants zijn. We lopen met de trap naar boven en worden hartelijk ontvangen door de dame achter de balie daar.

restaurant review van restaurant vandaag

Ze roept een meisje uit de bediening erbij die ons vraagt of we hier voor het eerst komen. Daarna neemt ze ons mee het restaurant in, ze geeft ons uitleg over de verschillende kook-eilanden. Dan brengt ze ons naar onze tafel en gelukkig hebben we super goede belichting voor de food-foto’s!

Buffet en Live Cooking
restaurant review restaurant vandaag

In de zeer ruim opgezette zaal zijn een aantal buffetten waar je dus zelf je eten mag pakken. En onbeperkt ook nog eens! We besluiten dat we zeker van alle eilanden iets gaan proeven en we beginnen helemaal vooraan bij de sushi bar. Daar liggen heerlijke net vers gemaakte sushirolletjes en sashimi. Maar ook oesters, langoustines en mosselen.

Ik pak een bordje en kies een aantal verschillende sushi en gelukkig ligt mijn favoriet met gebakken garnaal er ook bij. Veelal hebben all-in restaurants de wat negatieve naam qua kwaliteit betreft maar dat is hier absoluut niet het geval. We verbazen ons over de versheid en variatie in vissoorten. Verse oesters en sashimi die op je tong smelt dat kom je niet vaak tegen!

Live Cooking
restaurant review restaurant vandaag

Een onderdeel wat de kwaliteit van het eten nog eens onderstreept is de live cooking door de verschillende chefs. Bij bijna elk eiland kun je zelf je eten uitkiezen en ter plekke door de chef laten bakken of koken. Bij het vlees en vis buffet laten we verse coquilles, gamba’s, entrecôte, en eendeborstfilet bakken. We blijven even staan kijken bij het bereiden van de producten en de geur van het gebakken vlees maakt ons hongerig.

Wanneer de chef mij vertelt dat de eendenborst wat langer duurt wordt daarna de perfect rosé gebakken filet door de chef zelf aan ons tafeltje gebracht. Super zacht van smaak en met een heerlijk teriyaki sausje erover gegoten. Ook staan er twee grote big green egg BBQ’s en kun je dus zelfs je hamburger vers van de BBQ krijgen.

Familie restaurant

Wij zijn expres op een dinsdag gaan eten omdat het dan natuurlijk wat rustiger is. Zo hadden we een mooi overzicht over het hele restaurant wat dus zeer ruim opgezet is. Ook leuk aan dit concept is dat je ook met hele grote groepen kunt komen eten of met de kinderen. Er is een apart gedeelte waar de kids naar hartelust kunnen spelen en zelfs koekjes kunnen bakken. Ook zijn de buffetten voor de kinderen op hoogte aangepast dus kunnen zij zelf lekker hun eigen eten uitkiezen en pakken. Ben je jarig op de dag dat je komt eten? Dan krijg jij zelfs je eten helemaal gratis!

Het dessert

Wat is een diner zonder toetje? Na genoten te hebben van alle verschillende keukens en verschillende gerechtjes konden we het natuurlijk niet laten ook nog even langs het dessert buffet te lopen. De super aardige patissier gaf ons uitleg over de verschillende toetjes die er liggen. En ook hier kun je je hart ophalen. Een lekkere kaasplank, twee fantastische chocolade fonteinen, schepijs, en allerlei verschillende kleine gebakjes.

Werkelijk alles is aanwezig om jezelf te voorzien van een heerlijk dessert. Restaurant Vandaag heeft ook nog eens een primeur want ze komen als eerste restaurant met een roze chocoladefontein. Ze gaan de Ruby chocolade gebruiken in hun fontein.

Restaurant review van Restaurant Vandaag

Al met al hebben we dus een complete avond gehad en genoten van al het lekkere eten. Het mooie aan dit concept is dat je drankjes er ook nog eens bij inbegrepen zijn en je vooraf al betaald hebt. Na je toetje kun je dus met een lekker voldaan gevoel weer naar huis.

Helaas bleek dat de deal die ik kreeg binnen NO-Time uitverkocht was! restaurant vandaag breda

Deze restaurant review van Restaurant Vandaag is een samenwerking

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

restaurant vandaag breda

Start » Blog » restaurant review » Restaurant review van Restaurant Vandaag

1 gedachte over “Restaurant review van Restaurant Vandaag”

  1. Pingback: Restaurant review van restaurant Versus - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *