Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Wat een heerlijk begin van de nieuwe weekvlog van Heerlijke Happen had ik zeg! Ik sprong mijn auto in en reed westwaarts richting de kust, de Zeeuwse kust. Uitgenodigd om twee leuke dagen met een aantal gezellige foodbloggers door te brengen. Nou dat werd natuurlijk super gezellig en ook wat betreft het eten hoefden we niet te klagen! Kijk snel mee in de week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 20 weekvlog Heerlijke Happen

De beelden in de video spreken natuurlijk boekdelen. Over deze twee dagen ga ik natuurlijk een uitgebreid verslag schrijven. Jullie kunnen dus een sneakpeak krijgen in de weekvlog.

Lunch aan het water met alle bloggers. Li : Tamara, Daan, Rachelle, ik en Eefje, op rechts : Jody, Stephanie, Bibi, Myra en Martine.

Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen

Wat kwam er online ?

Afgelopen week kwamen er wat recepten betreft niet veel online bij Heerlijke Happen vanwege mijn 2 daagse tripje. Dat scheelt namelijk 2 dagen koken en ik heb natuurlijk niet veel gewerkt aan de blog en heb nog een hoop uit te schrijven. Wel plaatste ik dit lekkere Pioppi brood. Echt een aanrader om eens te proberen.

Natuurlijk door de 2 daagse trip wel een fantastische film voor Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen
De “natte laarzentocht” is een aanrader!

Verwacht voor week 21

Aankomende week heb ik weer een leuke week voor de boeg. Wederom een tripje richting Zeeland, een uitnodiging voor een event, èn organiseer ik zelf nog een leuk foodbloggers event! Nou genoeg te doen dus en voor jullie genoeg om te bekijken en te lezen volgende week in Week 21weekvlog Heerlijke Happen! Tot dan liefs Francine.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Knoflook mossel pasta met lamsoor - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *