workshop van kop tot staart

Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen

Een gezellige drukke week zo kan ik week 12 wel omschrijven. Een combinatie van zelf er op uit en thuis lekkere recepten koken en uitschrijven. In deze week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen krijgen jullie al een voorproefje van mijn dag op de Crole Hoeve. Kijk snel mee.

Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen

De weekvlog begint hier altijd op woensdag zoals jullie weten, maar ik ben deze week pas begonnen met filmen op zaterdag. De dagen ervoor heb ik thuis gekookt en die recepten komen langzaam aan online. Die zaterdag had ik ook gelijk een hele leuke dag te pakken want ik ging weer naar boer Leon.

Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen
Slager Johan vertelt je alles over het vlees.
Workshop kop tot staart

Veelal als je je boodschappen doet of naar de slager gaat en je je vlees koopt heb je helemaal geen idee waar nou precies dat stukje vlees zit op de koe. Een workshop bij Leon volgen is daarom super interessant want hier krijg je precies te zien hoe het uitbenen in zijn werk gaat. Over deze dag komt een uitgebreide blog online want ik heb hier natuurlijk nog veel meer over te vertellen!

Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen
Zo nieuwsgierig deze Limousine koeien! Even kijken wat wij gingen eten.

Feestje!

Het dochtertje van mijn beste vriendin werd 1! En dat moest natuurlijk gevierd worden. En de hongerige gasten moesten wel wat te eten krijgen dus heb ik ook nog even geholpen in de keuken om iedereen te voorzien van een hapje en een lekker broodje.

Wat kwam er online deze week?

Verwacht voor week 13.19

Nou jongens ik kan jullie zeggen: héél veel! Ik heb echt een giga drukke week voor de boeg… Maar met alleen maar hele leuke dingen zoals een boottochtje, lekker uiteten, een bakwedstrijd en mijn man die zijn verjaardag viert! Ik zeg zeker volgende week weer kijken want dat wil je natuurlijk niet missen.

4 gedachten over “Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Slagroomtoetje voor de Sint met mascarpone - Heerlijke Happen

  2. Pingback: week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Een Liebster Award voor Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Lekkere zalmhapjes, lekker feestelijk! - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *