week 16 weekvlog heerlijke happen

Week 16 weekvlog Heerlijke Happen

Week 16 weekvlog Heerlijke Happen

Alweer week 16 ! De tijd vliegt voorbij en we gaan al naar het zomergevoel met z’n allen. Ook duurt het nog maar heel even en de mei-vakanties van school gaan alweer beginnen. Maar voor het zover is valt er hier in de weken ervoor nog genoeg te beleven. Kijk allemaal weer mee in de weekvlog om te zien wat ik allemaal beleefd heb in week 16 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 16 ging ik gelijk weer goed van start met een bezoekje aan Luuk. Ik bezocht hem voor “Het favoriete recept van”. Luuk is een enthousiaste foodblogger die net als ik nog niet zo lang bezig is. We hadden dus genoeg om over te kletsen. En als een waar natuurtalent maakten we een super leuk filmpje. We hadden elkaar al eerder ontmoet op een Foodie-event dus de klik was er sowieso ook al. En zo zagen jullie allerlei clean-eat foto’s voorbij komen. En natuurlijk de start van de detox week. Even helemaal terug naar af, géén suikers en geen bewerkte rotzooi. Gewoon puur natuur en gezond. Wil je daar meer van zien kijk dan eens op mijn Instagram pagina van : Heerlijke Happen. Ook daar kunnen jullie alles volgen wat ik doe.

week 16 weekvlog heerlijke happen

In week 16 kwamen natuurlijk weer heerlijke recepten online zoals bijvoorbeeld deze:

Verwacht voor week 17:

Voor week 17 staat er natuurlijk iets op het programma waar ik me al een hele tijd op verheugd heb! Ik vertrek naar Frankrijk voor een taalweek.  Een week lang alleen maar Frans kletsen en me verdiepen in de taal. Het is de tweede keer dat ik dat ga doen en ook bij dezelfde B&B. De eigenaresse is een hele goede chef en maakt de lekkerste gerechten. Ik ga jullie dus zeker ook meenemen in het Foodie-gedeelte van deze reis!