week 16 weekvlog heerlijke happen

Week 16 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 16 weekvlog Heerlijke Happen

We zijn alweer aangekomen bij week 16 van het jaar! De tijd vliegt voorbij en we kunnen al genieten van het zomergevoel met z’n allen. De zon schijnt, de bloemen bloeien en de dagen worden langer. Ook duurt het nog maar heel even en de mei-vakanties van school gaan alweer beginnen. Dat betekent dat er weer veel leuke dingen te doen zijn met de kinderen. Maar voor het zover is valt er hier in de weken ervoor nog genoeg te beleven. Kijk allemaal weer mee in de weekvlog om te zien wat ik allemaal beleefd heb in week 16 weekvlog Heerlijke Happen. Ik neem jullie mee naar leuke events, laat jullie zien wat ik gekookt heb en geef jullie een kijkje in mijn dagelijks leven.

In week 16 ging ik gelijk weer goed van start met een bezoekje aan Luuk. Ik bezocht hem voor “Het favoriete recept van”. Luuk is een enthousiaste foodblogger die net als ik nog niet zo lang bezig is. We hadden dus genoeg om over te kletsen. En als een waar natuurtalent maakten we een super leuk filmpje. We hadden elkaar al eerder ontmoet op een Foodie-event dus de klik was er sowieso ook al. En zo zagen jullie allerlei clean-eat foto’s voorbij komen. En natuurlijk de start van de detox week. Even helemaal terug naar af, géén suikers en geen bewerkte rotzooi. Gewoon puur natuur en gezond. Wil je daar meer van zien kijk dan eens op mijn Instagram pagina van : Heerlijke Happen. Ook daar kunnen jullie alles volgen wat ik doe.

week 16 weekvlog heerlijke happen

In week 16 kwamen natuurlijk weer heerlijke recepten online zoals bijvoorbeeld deze:

Verwacht voor week 17:

Voor week 17 staat er natuurlijk iets op het programma waar ik me al een hele tijd op verheugd heb! Ik vertrek naar Frankrijk voor een taalweek.  Een week lang alleen maar Frans kletsen en me verdiepen in de taal. Het is de tweede keer dat ik dat ga doen en ook bij dezelfde B&B. De eigenaresse is een hele goede chef en maakt de lekkerste gerechten. Ik ga jullie dus zeker ook meenemen in het Foodie-gedeelte van deze reis!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 16 weekvlog Heerlijke Happen