Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Als je dan in de auto stapt naar Zeeland dan weet je eigenlijk op voorhand al dat het een leuk event gaat worden. Ervaring leert dat je daar heel lekker kunt eten. Het mosselseizoen ging weer van start en daar moesten we natuurlijk wel bij zijn. Zeeland was niet de enige provincie die ik aandeed, kijk weer mee in de week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik nog meer heb gedaan.

Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte dus in Yerseke met de start van bodemcultuur mosselseizoen. Een hele mond vol! Luuk proefde op de boot al en aantal rauwe mosselen. Die heb ik even aan me voorbij laten gaan, maar wat volgde was een heerlijke lunch met echt fantastische mosselen. Dat receptje ga ik zeker uitwerken. Geen idee hoe ze het gemaakt hebben maar ik ga er lekker mijn eigen draai aan geven.

Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen
Het eerste mandje mosselen, en lekker dat ze zijn joh!

The grand blogger dinner Amsterdam

Soms krijg je meerdere uitnodigingen die precies op dezelfde dag vallen. Dat was donderdag ook het geval, we kozen ervoor om naar het Grand blogger dinner te gaan gehouden in het West Indisch huis in Amsterdam. Ik trok voor de gelegenheid een mooie galajurk aan en toog naar de hoofdstad. En wat een mooie locatie was dat zeg. Ook de zaal was erg mooi aangekleed met lange tafels en iedereen in mooie kleding gekleed. Het diner had vier gangen met heel toevallig ook mosselen. Al met al heb ik een hele gezellige avond gehad met de mensen die rond mij zaten aan tafel, en hebben we hele leuke gesprekken gehad.

Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen
Luuk en ik trokken wat moois aan en hadden een prachtige avond.

Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen Boretti Amsterdam

En om mijn abonnementje op de hoofdstad nog maar eens te gebruiken reed ik op dinsdag weer naar Amsterdam. Een invite om een kookworkshop van Julius Jaspers te volgen laat ik zeker niet links liggen. Wat een super leuke man is dat zeg! Met een klein groepje bloggers maakten we een heerlijke Italiaanse lunch met de producten van Boretti. Die hebben nu namelijk naast fornuizen en andere huishoudelijke apparaten ook een foodafdeling. Het IGtv filmpje hiervan komt volgende week online.

Een pasta recept van Julius Jaspers, erg lekker kan ik je verzekeren.

Wat kwam er allemaal online?

Deze te lekkere pasta met zwarte knoflook

Deze pasta is echt de moeite waard eens te maken!

Maar ook dit dipsausje van buurman Marco

Verwacht voor week 27.19

Aankomende week is het wat rustiger, we hebben privé een aantal dingen waardoor ik het met Heerlijke Happen even wat minder ingepland heb. Natuurlijk ga ik lekker veel koken, krijgen we logees en komt er volgende week een hele toffe slager hier thuis op bezoek! Genoeg om weer te kijken volgende week, liefs Francine

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 18 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Oosterschelde kreeft met lamsoorkruidenboter - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Crostata de Italiaanse jam taart - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *