Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Had ik afgelopen week toch even een behoorlijke storing te pakken! En dat zet je gelijk aan het denken hoor. We zijn als foodbloggers best afhankelijk van alle sociale media geworden. Want post je iets op je website dan wil je dat ook graag delen op Instagram, Facebook, Pinterest. Nu hoop ik natuurlijk dat jullie zonder al deze sociale media Heerlijke Happen al goed weten te vinden en je inspiratie van mijn site weet te halen. Wat deed ik wel? Een hélé korte week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen laat je dat zien.

Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen

Afgelopen week stond sowieso in het teken van familie en vrienden en wat meer qualitytime. Het altijd ” on the go” zijn is leuk maar het brand je wel een beetje op. Richting de zomervakantie zijn er sowieso minder events en gaan alle marketing afdelingen ook op vakantie, voor mij dus ook een mooie gelegenheid voor een momentje rust.

Storing

En ook werd ik afgelopen week geplaagd door een Instagram storing. Het plaatsen van posts kon alleen zonder tekst, ik kon niet meer liken en geen reacties meer geven. Al met al voor deze actieve dame even een “set-back” , ik heb dus ook vorige week maar heel weinig gepost en verder geen nieuwe recepten geplaatst.

Eerder zagen Bjorn en ik elkaar bij het BBQ event bij de Crole hoeve.

Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen: Slager op bezoek

Wat wel een leuke high-light van deze week was , was het bezoekje van Slager Bjorn van Koppen! Ook welbekend van ButcherBjorn op Instagram. Een hele gezellige vent die bij mij thuis een hele doos vlees kwam bezorgen, morgen komt zijn blog met mij daarin online en ik zal dan hier het linkje plaatsen naar die vlog! Nog 1 dagje geduld dus.

Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen
BBQ aan dit weekend? Maak dan eens deze heerlijke boterzachte maiskolven!

Wat kwam er online?

Geen nieuwe recepten dus, maar ik deel hier graag nog een keer twee toppers!

Dit kersentoetje moet je gewoon maken!

En zin in kip? Maak dan deze pikante kip eens.

Tipje van de sluier…. voor aanstaand weekend …

Verwacht voor week 28.19

Aankomende week ga ik wederom weer naar de hoofdstad, en dit keer met mijn man. Ook leuk voor de verandering voor hem! Verder heb ik het ook druk met mijn marketing werkzaamheden voor de Keuken Kampioen, en ga ik de laatste vakantie-shoppings doen. Genoeg op het program dus, tot volgende week, liefs Francine

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen

8 gedachten over “Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Bezoek aan de Crole Hoeve met natuur runderen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 47 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 48 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 49 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 26.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  7. Pingback: week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Week 12.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *