Franciska Sprokkereef

My Foody Life van Franciska Sprokkereef bij Heerlijke Happen

Een gastblog schrijven over een onderwerp wat ik mis in de Foodwereld?! Toevallig ben ik al een tijdje op zoek naar de juiste plek waar ik mijn ´real story´ kwijt kan. Mijn naam is Franciska Sprokkereef en ik struggle al mijn hele leven met eten. De ene periode is die struggle meer aanwezig dan de andere. Ik heb een drukke baan, een gezin met drie kinderen en daarbij dus veel activiteiten. Ik houd van gezelligheid, eten en borrelen. Echter, ik besef mij ook dat ik een gezonde leefstijl moet hebben en vóóral ook dit voorbeeld uit zou moeten dragen aan mijn kinderen. 

Franciska Sprokkereef

Hoe doe je dit zonder dat je alleen maar aangewezen bent om iedere avond chagrijnig boven een bord gras hangt? Want eerlijk gezegd, ik ben echt niet een liefhebber van sla! Daarbij heb ik ook niet direct de behoefte om meerdere maaltijden te bereiden en tot slot moet mijn leven vooral niet al teveel op zijn kop gegooid worden. Al met al zie ik als drukke vrouw best wat bergen op die weg! Volg de blog reeks van Franciska Sprokkereef om het echte verhaal te volgen.  

Blogs van Franciska Sprokkereef

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Franciska Sprokkereef