Homemade shake & bake cupcakes

HomeMade shake & bake cupcakes

Geschatte leestijd: 4 minuten

Zelf ben ik geen enorme bakster. Veelal vind ik het recept ingewikkeld en komt er een hoop bij kijken voordat je een beetje een mooi resultaat tevoorschijn tovert. Wat een uitkomst was het dan ook toen ik de vraag van HomeMade bakmixen kreeg of ik de nieuwe shake&bake bakmixen wilde testen. Nu waren we hier thuis al een tijdje fan van HomeMade. Vooral mijn dochter is gek op de kruidcake. Die kan eigenlijk niet mislukken dus ik was erg enthousiast om met de Homemade shake & bake cupcakes aan de slag te gaan. homemade shake and bake

Shake & bake

De nieuwe mixen zitten in een leuke verpakking. Het zijn een soort melkpakken die deels gevuld zijn met de bakmix. Het enige wat jij zelf moet toevoegen is water of melk. Aan de zijkant van het pak zit een soort kijk-venstertje waar je precies kunt zien hoeveel vloeistof je hebt toegevoegd. Voordat je gaat beginnen is het wel belangrijk dat je eerst even het pak schudt. Zo schud je de bakmix los en mengt het beter zonder klontjes te krijgen. Als je daarna de melk of het water hebt toegevoegd is het “shaken” maar! Schud het pak flink tot je een mooie gladde bakmix hebt!

Homemade shake & bake cupcakes
HomeMade heeft ook een super vrolijke website met lekkere recepten en leuke ideetjes.

HomeMade shake & bake cupcakes: Bakken maar!

Er zijn nu drie verschillende bakmixen in deze lijn. Pannenkoeken, wafels, en cupcakes. Nou hier thuis was al snel duidelijk welke het eerst getest moesten gaan worden: cupcakes en pannenkoeken! Ik nam voor het gemak een pak met pannenkoekenmix mee naar ons vakantieadres en dat was echt een uitkomst. Alleen wat melk toevoegen, schudden en bakken maar! Weer thuis gingen we aan de slag met de cupcakes. Erg leuk om dit met mijn dochter te doen zonder dat het gelijk een enorme kliederboel in de keuken werd.

Homemade shake & bake cupcakes
In de oven met de cupcakes en bakken maar!

Homemade shake & bake cupcakes

Het enige wat we nog extra nodig hadden waren van die leuke gekleurde cupcake vormpjes die ik voor de zekerheid in een cupcake bakblik gestopt had. Het zet anders zo uit in de oven. Vervolgens even afbakken in de oven en daarna afkoelen èn shooten! Want om dit hele artikel nou af te leveren zonder leuke foto’s dat kan natuurlijk niet. Jools was mijn topmodel voor de middag. We topten de cupcake af met een flinke toef slagroom en wat lekkere sprinkeltjes en daarna was het smullen geblazen.

Homemade shake & bake cupcakes
Mijn dochter als model voor de lekkere cupcakes!

Happiness is HomeMade

Een bedrijf wat al sinds 2004 bestaat heeft wat mij betreft inmiddels zijn strepen wel verdiend. Het is voor mij ook de gemakkelijkheid waarmee je in vrij korte tijd iets lekkers op tafel zet dat ik voor HomeMade kies. Maar ze blijven lekker innovatief bezig zoals met de zomerse Radler cake en nu dus ook de nieuwe shake & bake bakmixen.

Deze blog is geschreven in een betaalde samenwerking met HomeMade bakmixen.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

homemade shake and bake

Start » Blog » product reviews » HomeMade shake & bake cupcakes

5 gedachten over “HomeMade shake & bake cupcakes”

  1. Pingback: Klassieke Franse uiensoep met Gruyère kaas - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Apple pie rolletje met mascarpone-slagroom - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Chocolade milkshake recept - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Homemade energy bars met kokos - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Amandelmeel bramen cupcakes - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *