Parelcouscous met gegrilde groente
Recept ontwikkeling. Als je ambassadeur bent wordt er van je verwacht dat je met leuke nieuwe recepten komt. En die ideeën komen soms heel snel en soms duurt dat eventjes. Ook als het bedrijf met hele nieuwe producten komt die er eerst nog niet waren dan is het helemaal spannend. Deze keer dus een mooie uitdaging voor ons klaar staan. Ze hebben een nieuwe lijn met met gegrilde groente in vrieszakken. Zo uit het vriesvak in de pan en bakken maar. Ik ging aan de slag met de Mediterraanse ratatouille en maakte er dit recept parelcouscous met gegrilde groente mee. En wat betreft de smaak: hij is hier thuis goedgekeurd! parelcouscous salade recept
Dit heb je nodig voor de Parelcouscous met gegrilde groente:

- 1 zak Bonduelle wereldgroenten
- half zakje parelcouscous ( 150 gram)
- een aantal blaadjes rucola
- bietenwraps
- olijfolie
En zo maak je de Parelcouscous met gegrilde groente:
-Het maken van deze salade is eigenlijk zo simpel, hij staat met 15 minuutjes op tafel!
-We beginnen eerst met de couscous. Doe deze in een pan met kokend water en kook deze in tien minuutjes gaar.

-Intussen doen we de mediterraanse ratatouille in een koekenpan met wat olijfolie en al rustig bakkend en roerend warm je de groente op.
-Wanneer de couscous klaar is giet je deze af in een vergiet en spoel je het af met koud water. Laat goed uitlekken en voeg dan toe aan de groentemix. Schep het geheel voorzichtig door elkaar zodat alles lekker gemixt is.
-Neem als laatste een bakje erbij en doe hierin de wraps. Leg dan wat blaadjes rucola over de randen. Schep hier voorzichtig de parelcouscous met gegrilde groente in.
Parelcouscous met gegrilde groente
En zo zet je dus in no time een heerlijke salade op tafel. Zo blijf je lekker bezig met receptjes bedenken en werken met nieuwe producten, maar het meest belangrijke blijft: Heerlijk Happen!

Parelcouscous met gegrilde groente
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptIngrediënten:
- 1 zak wereldgroenten
- 1/2 zakje parelcouscous - 150 gram
- een aantal blaadjes rucola
- bietenwraps
- olijfolie
En zo maak je het:
- Het maken van deze salade is eigenlijk zo simpel, hij staat met 15 minuutjes op tafel!
- We beginnen eerst met de couscous. Doe deze in een pan met kokend water en kook deze in tien minuutjes gaar.
- Intussen doen we de mediterraanse ratatouille in een koekenpan met wat olijfolie en al rustig bakkend en roerend warm je de groente op.Parelcouscous met gegrilde groente
- Wanneer de couscous klaar is giet je deze af in een vergiet en spoel je het af met koud water. Laat goed uitlekken en voeg dan toe aan de groentemix. Schep het geheel voorzichtig door elkaar zodat alles lekker gemixt is.
- Neem als laatste een bakje erbij en doe hierin de wraps. Leg dan wat blaadjes rucola over de randen. Schep hier voorzichtig de parelcouscous met gegrilde groente in.
parelcouscous salade recept gegrilde groenten recept
Pingback: Mediterraanse zoet zure caponata - Heerlijke Happen
Zo lekker kan vegetarisch zijn!