Week 41 weekvlog Heerlijke Happen

Week 41 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Lunchen. We doen het elke dag en vaak ook nog eens snel snel want we moeten weer door. Deze week ging ik lekker op stap met een andere foodie en aten wij een héérlijke lunch in Breda. En dat is dan ook gelijk een moment om eens even bij te kletsen. Het gaat in het leven allemaal al zo snel en om dan eens echt even de tijd voor elkaar te nemen voelt gewoon goed! Kijk mee in de week 41 weekvlog Heerlijke Happen hoe dit allemaal verliep.

Week 41 weekvlog Heerlijke Happen

We begonnen deze week de week in de Appie. Normaal gezien doe ik altijd op maandag mijn boodschappen maar doordat ik mijn schoonmoeder naar huis heb gebracht verplaatste dit supermarkt bezoekje naar ietsjes later. Mijn dochter viel gelijk weer met de neus in de boter, want er is weer een nieuwe spaar-actie gestart en zoals gewoonlijk doen we daar weer aan mee! Laat het verzamelen maar beginnen!

Lunch met Myra

week 15 weekvlog heerlijke happen

De donderdag begaf ik mij dus naar Breda. Daar had ik afgesproken met Myra van Myramadeleine.com. Een super lief en leuk mens die overal haar voelsprieten heeft uitstaan en overal connecties heeft. Zij zorgt voor connecties in de bloggerswereld en linkt bedrijven aan de daarbij passende blogger. Een waardevolle toevoeging aan mijn netwerk dus en daarbij is ze ook nog eens gewoon een akelig aardig mens! We aten een heerlijke lunch bij ” De jongens van zand en klei” , en die willen wij graag aan iedereen aanraden. Wat een kunstwerkjes en wat een fantastische gerechtjes serveren ze daar.

België

Op zaterdag stak ik eventjes de grens over naar België. We namen even een kijkje bij Chef Keukens in Turnhout en daar trof ik Elefteria aan in de keuken. Het rook er heerlijk want ze haalde net heerlijke Griekse hapjes uit de oven. Ooit hebben wij voor hetzelfde bedrijf gewerkt en nu zijn we beide foodbloggers. Zij richt zich als Griekse helemaal op die keuken en maakt de lekkerste gerechten. Natuurlijk kon ze niet ontbreken in de weekvlog en namen we dus samen even een leuk filmpje op.

Deze recepten moet je eens proberen:

https://heerlijkehappen.nl/spruitjesstamp-met-pompoen/

Verwacht voor week 42:

In week 42 heb ik een druk weekend. We gaan naar een Foodie-event in Den Bosch en daar een workshop doen. En zondag mag ik een echte insta-take-over doen voor de Keuken Kampioen. En verder natuurlijk weer heerlijke herfstrecepten die op de planning staan. Genoeg te doen dus.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 41 weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 41 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 13 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 4 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 36 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 15 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Chef aan huis: Chef Danny Jansen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Avondje uit bij Lucas Rive in Hoorn - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *