Week 11 weekvlog Heerlijke Happen

Week 11 weekvlog Heerlijke Happen

Natuurlijk ook deze week weer een leuke weekvlog. Het was een drukke week met allerlei activiteiten en zelfs een logeetje. Het weer begint beter te worden en langzaam komt de lente eraan. Hier in de tuin beginnen de narcissen te bloeien en maken de merels een hoop herrie. Kijk allemaal weer mee in de week 11 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 11 kregen we een logéetje. Het dochtertje van mijn beste vriendin bleef logeren. Nou dat is weer even wennen met zo’n kleintje erbij. Maar ze had geluk want ze kwam op vrijdag en dan is het hier patat-dag. En die gingen er wel in! Zaterdag zijn we lekker met z’n allen gaan shoppen in Den Bosch en hebben we inkopen gedaan voor de blog ” Jools Proeft” … In deze week 11 zie je dat we al helemaal in de paas-stemming zijn. Ook bracht ik een bezoekje aan Amsterdam. Daar werd de tweede editie van het Foodies Breakfast gehouden. Twintig enthousiaste foodies in één ruimte met ieder zijn eigen meegebrachte ontbijt receptje. Wat een feest en wat leuk was het ook deze keer weer.

Ook werd bekend dat ik ambassadeur voor Bonduelle mag worden, dat was super leuk nieuws. Daar is binnenkort de kick-off van. Daarna kan ik jullie nog veel meer vertellen over dit leuke project. Ik mag in ieder geval aan de slag met challenges die ze mijn gaan geven. We gaan mooie recepten verzinnen en maken met de Bonduelle producten.

Week 11 weekvlog Heerlijke Happen

Zo kwamen onder andere in week 11 onderstaande berichten online en kun je ze hier nog even terugvinden:

Verwacht voor week 12:

Komende week ga ik weer heerlijke recepten online zetten en natuurlijk ook het taartje wat ik maakte voor het Foodies Breakfast! Abonneer je snel op mijn Youtube kanaal en volg Heerlijke Happen op Instagram en FaceBook dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!  Tot volgende week.

2 gedachten over “Week 11 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 10 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Gegrilde paprikasoep met salie - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.