Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Natuurlijk ook deze week weer een leuke weekvlog. De week is weer aan ons voorbij gevlogen. Het was vakantie hier in Noord-Brabant dus wij hebben lekker genoten. Wat een ijzig weer hebben we gehad zeg! Nog even een staartje winter kregen we voorgeschoteld. Kijk allemaal mee in de Week 10 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 10 vroor het zo hard dat de sloten en de ijsbaan hier begaanbaar waren en er lekker geschaatst kon worden. Mijn dochter ging voor het eerst het ijs op en had gelijk al de slag te pakken. Die was bijna niet meer het ijs af te krijgen! Zo kwam ook Oma logeren bij ons en als verrassing zijn we lekker uiteten geweest bij La Cubanita in Gorinchem. We aten heerlijke tapas en brood met aioli. En zo had ik ook een fantastisch bezoek aan Marc Tierolf van Tjemaralaan 14. Dat is een super leuk bedrijfje wat hij heeft opgestart en binnenkort verschijnt hier het artikel van op de website. Wat het koken en recepten maken betreft stond dit even op een laag pitje zo tijdens de vakantie. Aankomende week verschijnen er weer volop nieuwe recepten op de site en ook ben ik langzaam begonnen met wat paas-recepten.

Week 10 weekvlog Heerlijke Happen

Hieronder bijvoorbeeld de geitenkaasballetjes voor de paasbrunch.

Het zou natuurlijk super leuk zijn als jullie je allemaal abonneren op mijn You-tube kanaal. Zo mis je geen filmpje en blijf je op de hoogte van alles wat ik doe. Ik wens iedereen weer een leuke week toe en tot volgende week!

4 gedachten over “Week 10 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Workshop van kop tot staart op de Crole hoeve - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 9 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 39 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Winter witlofsalade met geitenkaas en noten - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.