Week 12 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 12 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een leuke week was het weer afgelopen week. Nu alweer week 12 weekvlog Heerlijke Happen! De lente is gisteren officieel begonnen en vandaag hebben we gelijk al een vrolijk zonnetje op het huis staan! Dat komt dus helemaal goed. Kijk dus allemaal mee in de week 12 weekvlog.

In week 12 waren we druk met het maken van nog wat paas recepten. We bakten een vrolijke kiekeboe-cake. Allemaal leuke ideetjes om met eten iets vrolijks op tafel te zetten. Het leukste aan deze week was toch wel het bezoek aan Bonduelle. Daar kregen we uitleg over het ambassadeurs programma. Ik ontmoette heel veel gezellige foodies die net als ik aan de slag gaan met de challenges van Bonduelle.

De eerste challenge is al bekend en dat is een peulvruchten challenge. Ik moet dus een recept verzinnen waarin een peulvrucht de hoofdrol krijgt. Nou dat gaat helemaal leuk worden. Zo heb ik ook mooie contacten opgedaan tijdens deze bijeenkomst en daar ga ik hard mee aarde slag om voor jullie leuke blogs en recepten te maken.

week 12 weekvlog Heerlijke Happen

In week 12 kwamen er natuurlijk weer lekkere recepten online zoals bijvoorbeeld deze:

Verwacht voor week 13:

Mijn beste vriendin is zwanger en gaat binnenkort bevallen in week 12 dus daar wil ik graag wat tijd voor vrijmaken. Lekker even genieten van dat nieuwe kleine wondertje. Voor Heerlijke Happen ga ik ook weer op bezoek bij een Foodie. Er komt dus binnenkort weer een nieuwe aflevering van ” Het favoriete recept van” online te zien.

Op mijn blog staan ook vele lekkere recepten. Probeer onderstaande eens

Snelle avondmaaltijd uit de wok

Venkelsalade met mosterdvinaigrette

Tijgergarnalen in pittige tomatensaus

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 12 weekvlog Heerlijke Happen

4 gedachten over “Week 12 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Vrolijk molentje met gerookte zalm en vers fruit - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Francine kookt bij Keuken Kampioen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Asperge lente salade - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 11 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *