Week 15 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 15 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een gezellige en drukke week heb ik weer achter de rug zeg! Week 15 weekvlog Heerlijke Happen. Het zonnetje komt inmiddels goed door en we voelen allemaal dat het terras-weer om de hoek staat. De vooruitzichten op mijn weerapp zien er in ieder geval goed uit! Kijk allemaal weer gezellig mee in deze weekvlog en zie wat voor leuke behind-the-scenes ik er tussen heb gezet.

In deze weekvlog neem ik je mee naar verschillende leuke plekken en evenementen. Ik ging naar een foodfestival in Utrecht, waar ik allerlei lekkere hapjes en drankjes heb geproefd. Ik ontmoette ook een paar andere foodbloggers en we hebben gezellig gekletst. Ik ging ook naar een kookworkshop in Amsterdam, waar ik leerde hoe ik zelf sushi kon maken. Dat was echt super leuk en lekker! Ik deelde ook een paar van mijn eigen recepten met jullie, zoals een frisse salade met kip en mango, een romige pasta met zalm en een heerlijke appeltaart. Ik kreeg veel leuke reacties van jullie op mijn recepten, dus bedankt daarvoor! Het was weer een week vol met smakelijke avonturen. Ben je benieuwd naar mijn weekvlog? Bekijk hem dan hieronder!

In week 15 had ik weer een aantal leuke bezoekjes bij andere foodies. Zo ging ik voor “het favoriete recept van” naar Ilona toe. Zij maakte voor mij de lekkerste bitterballen die ik ooit heb geproefd! Een chorizo-bitterbal. Wow wat zag dat er makkelijk uit om te maken. Ook had ik weer filmopnames voor de Keuken Kampioen. We schoten kwartaal 2 deze keer. En omdat we vooruit werken maken we natuurlijk filmpjes voor de komende maanden.

Zo kunnen jullie meekijken achter de schermen en kunnen jullie zien dat er een super cool team om mij heen staat. Ook reed ik naar Rotterdam naar “het Kookpunt”. Daar organiseerde Debbie van Debsbakery een #bloggersMeetup. Samen maakten we een heerlijke lunch en hadden we super veel tips voor elkaar en onze blogs. Dat is nou zou leuk aan mensen met dezelfde passie, allemaal gek op eten en het bloggen over eten.

week 15 weekvlog heerlijke happen
Start Challenge:

En in deze week begon ik met mijn clean-eat challenge… Even helemaal geen suikers meer en geen foute koolhydraten. De weegschaal sloeg wat uit naar de verkeerde kant dus we gaan eens even resetten. De week erna ga ik ook nog een Detox week doen, dat zal wel even wennen zijn ben ik bang….

In week 15 kwamen er natuurlijk weer lekkere recepten online zoals bijvoorbeeld deze:

Verwacht voor week 16:

Week 16 wordt ook weer een leuke week. Ik heb niet een hele drukke agenda wat events betreft maar wel een drukke agenda met privé aangelegenheden. Zo is mijn schoonmoeder jarig en gaan we dat vieren met haar favoriete menu. En komt er een vriendin van vroeger bij ons eten. Maar zeker niet te vergeten zal het bezoekje aan een nieuwe foodie zijn voor weer een “Het favoriete recept van”. Al met al dus een leuke week voor de boeg.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 15 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *