Week 15 weekvlog Heerlijke Happen

Week 15 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een gezellige en drukke week heb ik weer achter de rug zeg! Week 15 weekvlog Heerlijke Happen. Het zonnetje komt inmiddels goed door en we voelen allemaal dat het terras-weer om de hoek staat. De vooruitzichten op mijn weerapp zien er in ieder geval goed uit! Kijk allemaal weer gezellig mee in deze weekvlog en zie wat voor leuke behind-the-scenes ik er tussen heb gezet.

In week 15 had ik weer een aantal leuke bezoekjes bij andere foodies. Zo ging ik voor “het favoriete recept van” naar Ilona toe. Zij maakte voor mij de lekkerste bitterballen die ik ooit heb geproefd! Een chorizo-bitterbal. Wow wat zag dat er makkelijk uit om te maken. Ook had ik weer filmopnames voor de Keuken Kampioen. We schoten kwartaal 2 deze keer. En omdat we vooruit werken maken we natuurlijk filmpjes voor de komende maanden. Zo kunnen jullie meekijken achter de schermen en kunnen jullie zien dat er een super cool team om mij heen staat. Ook reed ik naar Rotterdam naar “het Kookpunt”. Daar organiseerde Debbie van Debsbakery een #bloggersMeetup. Samen maakten we een heerlijke lunch en hadden we super veel tips voor elkaar en onze blogs. Dat is nou zou leuk aan mensen met dezelfde passie, allemaal gek op eten en het bloggen over eten.

week 15 weekvlog heerlijke happen
Start Challenge:

En in deze week begon ik met mijn clean-eat challenge… Even helemaal geen suikers meer en geen foute koolhydraten. De weegschaal sloeg wat uit naar de verkeerde kant dus we gaan eens even resetten. De week erna ga ik ook nog een Detox week doen, dat zal wel even wennen zijn ben ik bang….

In week 15 kwamen er natuurlijk weer lekkere recepten online zoals bijvoorbeeld deze:

Verwacht voor week 16:

Week 16 wordt ook weer een leuke week. Ik heb niet een hele drukke agenda wat events betreft maar wel een drukke agenda met privé aangelegenheden. Zo is mijn schoonmoeder jarig en gaan we dat vieren met haar favoriete menu. En komt er een vriendin van vroeger bij ons eten. Maar zeker niet te vergeten zal het bezoekje aan een nieuwe foodie zijn voor weer een “Het favoriete recept van”. Al met al dus een leuke week voor de boeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.