Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Jongens wat en week heb ik achter de rug zeg! Extreem bewust met mijn eten omgegaan, liters water gedronken en vier hele dagen vegan gegeten! Over een uitdading gesproken zeg. Het Pinksterweekend is hier verder heel rustig verlopen met familiebezoek en in en rond het huis. Alles zien? Kijk dan nu de week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte met filmopnames in Kaatsheuvel. We hadden vijf kookfilmpjes op te nemen, en de eerste komt al vrij snel online want dat is namelijk een filmpje voor vaderdag! Ik maakte een heeeeel lekker recept voor vaderdag waar je je vader eens lekker mee kunt verwennen… Dat recept kun je dus vanaf aanstaande zondag bekijken èn gaan maken. De rest van de filmpjes komen de komende maanden online.

Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen
Camera ready, actie!!

Pollevie

En toen werd het vrijdag en ging in #ontheroadagain richting Den Bosch. Op uitnodiging van Anne van @anne_travel_foodie mocht ik wines&bites komen proeven bij restaurant Pollevie. Nu had ik eigenlijk verwacht dat dit een soort staande borrel was met wat kleine hapjes en fingerfood, maar toen ik aankwam stond de tafel helemaal keurig gedekt en zat iedereen al aan tafel. Een aantal super leuke foodies die ik al een eeuwigheid volg op Instagram heb ik eindelijk eens in het echt kunnen spreken, zo leuk!

Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen
Van li naar re: Juut, Jody, Emma, Manon, Anne, Florentina, Hanne, Lenna, Janneke, ik, Mouna.

Vegan food

Pollevie is een leuk restaurant in een up&coming wijk in Den Bosch, vlakbij het Centraal Station. Een echte hotspot zoals dat genoemd wordt. Ze focussen zich enorm op groente, die krijgen veelal de hoofdrol op je bord. Ze zijn zelfs uitgeroepen tot beste groente-restaurant bij Gault&Milau , en staan in de top 100 wereldwijd. Nou dat beloofde een hoop goeds.

Omdat ik die dag vegan moest eten vanwege mijn challenge was dit geen probleem. En ik moet zeggen, ik heb heel erg lekker gegeten! Nu hoef je niet bang te zijn dat ze helemaal geen vlees serveren hoor, dat doen ze namelijk ook! Zeker de moeite waard om eens een “bite” te gaan nemen als je in Den Bosch bent.

Voor een heerlijk wijntje en een lekkere bite zit je hier goed bij Pollevie.

Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen Wat kwam er zoal online?

  • Deze heerlijke mango-dip voor je Mexicaanse hapjes plank
HenQ ( met een Q dus) de pup van de regisseur mocht een dagje met Lilly naar het pension tijdens de filmopnames. Is het geen schatje?

Verwacht voor week 24.19

Aankomende week is het weer volle kracht vooruit met een aantal hele toffe events! Woensdag,donderdag,vrijdag allemaal dagen dat ik opstap ben en jullie weer meeneem tijdens mijn Foodie-avonturen. Volgende week wil je zeker de volg weer kijken hoor! Tot dan liefs Francine

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen

4 gedachten over “Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 30 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 18 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 25 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *