week 24.19 weekvlog heerlijke happen

Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ook week 24.19 was weer een week waarin ik van links naar rechts het hele land doorkruiste. Máár de beloning was groot want het waren allemaal fantastische events waar ik heel veel inspirerende mensen heb gesproken. Dat is namelijk ook een leuk onderdeel van het bloggen. Nieuwe mensen ontmoeten en koken en praten met gepassioneerde chefs. Kijk weer mee in de week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte in Amsterdam bij het Hilton voor dé haringparty. En wat een feest was dat zeg. Ik schreef er al een uitgebreide blog over en die lees je als je hier klikt. Een heerlijke avond met fijne mensen en heel goed eten en natuurlijk de Hollandse Nieuwe.

Heerlijke verse Hollandse Nieuwe

Irish beef club

De dag erna sprong ik in de auto naar Nunspeet, daar was ik nog nooit geweest. Wat een prachtige bosrijke omgeving. De locatie van het event was ook echt top. Een industrieel pand waar een BBQ winkel en demokeuken in gevestigd zijn. Ik was uitgenodigd voor een workshop met Iers lams en rundvlees. Twee fantastische sterrenchefs waren al druk in de weer met de voorbereidingen toen ik aankwam.

Sterrenchef Andres Delpeut met de lamsracks bij de Ofyr.
BBQ’en op sterrenniveau

Ondanks flinke afzuiging rookte het goed binnen door het open vuur van de Ofyr’s die lekker opgestookt waren. De temperatuur liep daar ook behoorlijk op. Maar zeker niet voor niets want binnen no-time stonden er een aantal super lekkere gerechtjes op tafel. Voor mijn IGTV had ik een kort interview met Chef Andres Delpeut. Die ontving op zijn zesentwintigste al zijn eerste Michelin ster! Wederom erg mooi om te zien hoe sterk de handel is tussen Ierland en Nederland en hoeveel mooie producten daar vandaan komen.

Italië, Italië

Om de producten uit dit land te promoten en ons te inspireren was ik maandag op uitnodiging van de Italiaanse Kamer van Koophandel in Zevenhuizen. In de prachtige showroom bij Dekker Zevenhuizen proefden en aten en dronken we het beste wat Italië ons te bieden heeft. Zomaar ineens stond ik met mijn neus bovenop de lekkerste risotto. Sterrenchef Paolo Gramaglia uit Pompeï haalde mij uit het publiek. Samen met de chefs uit het Hilton maakte ik de bordjes op, wat een aangename verrassing!

weekvlog 24.19 weekvlog heerlijke happen
Wat een leuke chef deze Italiaan! Sterrenchef Paolo Gramaglia.

Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen Wat kwam er allemaal online? 

Mijn blog over de vegan switch challenge

Deze te lekkere cacio e pepe pasta

week 24.19 weekvlog heerlijke happen
Heerlijke romige spaghetti deze cacio e pepe.

Verwacht voor week 25.19

Aankomende week wordt het weer een week die me in een aantal verschillende provincies gaat brengen! Wederom wat super leuke events waar ik zeker inspirerende mensen ga ontmoeten en jullie deelgenoot kan maken met al mijn avonturen.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Mijn week » Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Authentiek Italië Bari en zijn orecchiette - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Bloemkoolcurry met huisgemaakt flatbread - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *