Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Wat een weertje hè? Afgelopen weekend werden we getrakteerd op tropische temperaturen met flink veel zon. In veel tuinen zal net zoals bij ons de BBQ wel gebrand hebben. Heerlijk buiten leven en genieten van goede gesprekken, lekkere wijn en fijn eten. Kijk mee in de week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen

Hans bakt! Jazeker Hans Spitsbaard van heel Holland bakt was bij ons in de showroom afgelopen zaterdag. Ik mocht er naartoe om dit te begeleiden en leuke filmpjes en foto’s te maken voor de sociale media van de Keuken Kampioen. En bakken kan hij zeker, want normaal ben ik niet zo fan van macarons! Echter de macarons die Hans had gemaakt vielen erg goed in de smaak. Sowieso erg leuk dat mijn werk bij de marketing zo goed samenvalt met Heerlijke Happen.

Hans was lekker bezig in de keuken!

Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen: Amsterdam, Amsterdam

Jawel zondag mocht ik weer naar Amsterdam en wel naar het Hilton Hotel. Met een aantal andere foodbloggers hadden we een heerlijke ” tutti a tavola ” lunch op het terras. Heerlijke pure Italiaanse gerechtjes op mooie schalen geserveerd. En de wijntje die erbij geserveerd werden waren ook echt zo lekker! Heel fijn om weer een hele middag daar doorgebracht te hebben.

Strike a pose! Met Jadis van The Lemonkitchen op de foto.

Wat kwam er zoal online?

Geitjes, geitjes, de blog over de geitenbelevingsdag die ik organiseerde bij Lekker gEmekker in Andel staat online, en ik maakte er ook een heerlijke salade mee.

Deze macarons waren heel erg lekker!

Verwacht voor week 23.19

Aankomende week ga ik aan de slag met een detox-challenge. Hier ga ik natuurlijk nog een uitgebreid verslag over schrijven. Deze week heb ik daardoor weinig ingepland wat buiten de deur moet gebeuren zodat ik me hierop kan focussen. Wel heb ik weer filmopnames voor leuke kookfilmpjes!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 22.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 28 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 16.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021 - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *