Carpaccio rolletjes met pistachenoten

Carpaccio rolletjes met pistachenoten

Geschatte leestijd: 3 minuten

Inmiddels is dit receptje wel een soort klassieker, de meeste mensen zullen hem wel kennen. Veelal wordt hij gemaakt met pijnboompitjes dus ik dacht laat ik eens wat anders proberen. Ik roosterde wat pistachenoten en dat was een goed idee. Dit gevulde carpaccio rolletjes recept met pistachenoten zijn snel gemaakt en kun je ook van te voren bereiden. Ideaal dus voor een lekkere borrelplank, of misschien wel je oudjaars feestje.

Carpaccio rolletjes met pistachenoten

Carpaccio rolletjes met pistachenoten

De pistachenoten zijn ongebrand en ongezouten! Door ze zelf even te roosteren in een koekenpan krijgen ze wat meer smaak. Je kunt het vlees kant en klaar kopen bij de supermarkt, maar je kunt ook je slager vragen zelf wat ossenhaas voor je te snijden. Dat is veelal wel de wat duurdere versie, maar wel erg lekker.

Carpaccio rolletjes met pistachenoten
Heerlijke rolletjes met de pistachenoten.

Natuurlijk kun je variëren met wat je in de tortilla rolt, of zelfs met verschillende soorten tortilla’s. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei kleurtjes en ook wat gezonder doordat ze van groenten gemaakt zijn. Probeer eens kipfilet, of zalm, maar salami kan ook!

Hieronder het volledige recept met ingrediënten. Veel plezier met het maken van onderstaand recept. Heerlijke Happen!

Carpaccio rolletjes met pistachenoten

Carpaccio rolletjes met pistachenoten

Heerlijke rolletjes voor op je borrelplank tijdens een feestje!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

4.9 van 58 reacties
Afdrukken Pin
Beoordeel recept
Gang: Borrelhapje
Keuken: European
Trefwoord: carpaccio, pistachenoten, rucola
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 4 personen
calorieën: 300kcal
Auteur: Francine
Bewaar dit recept

Benodigdheden:

Ingrediënten:

  • 200 gram ossenhaas - ( of koop een kant&klaar verpakking. )
  • 50 gram rucola
  • 50 gram roomkaas
  • 50 gram pistachenoten - fijngehakt en geroosterd
  • 2 tortilla's

En zo maak je het:

  • Hak de nootjes en rooster ze kort in een koekenpan.
  • Besmeer de tortilla's met de roomkaas en bekleed dan met de carpaccio, rucola, nootjes, en rol stevig op.
  • Snijd in kleine rolletjes en serveer met een prikker.
  • Heerlijk Happen!
Beoordeel dit recept
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Vermeld @heerlijkehappen of tag #heerlijkehappen!

Wil je ook nog eens andere heerlijke hapjes maken? Probeer dan eens deze:

Carpaccio rolletjes met pistachenoten
Rol maar op en smullen maar!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Recepten » Hapjes » Carpaccio rolletjes met pistachenoten

gevulde carpaccio rolletjes recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept