heerlijke Ciabatta deluxe

Heerlijke Ciabatta deluxe

 Heerlijke Ciabatta deluxe

Sommige gerechten kunnen fijne herinneringen bij je naar bovenhalen. Zodra je de eerste hap neemt en je ogen sluit waan je je weer even in dat moment. Dat heb ik met deze heerlijke ciabatta deluxe. Ik maakte hem altijd als we naar Scheveningen gingen en de hele dag op het strand lagen. Fijne en gezellige tijden met vrienden genietend van de zon en deze broodjes. Ik kon ook echt niet vertrekken zonder de vraag: ” Francine je maakt toch wel ons broodje hè?!” En dus kon dit broodje zeker niet ontbreken op mijn website. Door de jaren heen is er nooit iets aan het recept veranderd en zo eet je dus een èchte klassieker van Heerlijke Happen avant la lettre 😉

Voor 2 personen heb je nodig:heerlijke Ciabatta deluxe

Dit heb je nodig:
-1 afbak ciabatta
-rode tapenade
-groene tapenade
-een paar plakkenoude pittige kaas
-een aantal salami plakken
-geroosterde pijnboompitjes

Zo maak je hem:

-Bak de ciabatta af op 200 graden in de oven en snij hem open , je kunt hem gelijk gaan beleggen zodat de kaas en het vlees wat warm worden dat maakt het extra lekker.
-Smeer aan de ene zijde de rode tapenade en aan de andere zijde de groene, een lekkere dikke laag!
-Beleg de zijdes met de oude kaas en de salami en strooi er de pijnboompitjes op en vervolgens:
Héérlijk happen!

1 gedachte over “Heerlijke Ciabatta deluxe”

  1. Pingback: Francine bij: de markt in Lorgues - Heerlijke Happen

Reacties zijn gesloten.