Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020

Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020

Geschatte leestijd: 4 minuten

Augustus is natuurlijk hoogseizoen. De meeste mensen zijn op vakantie en genieten van het zonnetje. Dit jaar vaker in eigen land dan andere jaren, gelukkig konden wij alsnog op vakantie naar Frankrijk die we al een jaar eerder geboekt hadden! Vorige keer hebben jullie daar al wat van gezien. In deze Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020 maken we ook een winnaar bekend van een fijn diner voor twee bij Sugo pizza’s.

Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020
Het #teamrodekop plaatje gaan jullie vaker zien, sporten met die hap!

Het gewone leven start weer

Althans voor mij, het uitwerken van recepten, koken en fotograferen. Ik kon er lekker mee aan de slag toen Jools nog een weekje in de Ardennen verbleef tijdens haar outdoor camp. Langzaam start ik ook weer met mijn sportactiviteiten en dan mag ook wel want de vakantiekilootjes wegen dit jaar ietsjes zwaarder dan me lief is… Zo start ik in September weer in de sportschool om mezelf in shape te brengen.

Krab, kreeft, oesters het zat er allemaal bij!

Seafood plateau

Het leukste aan dit werk is natuurlijk het eten, als echte Bourgondiër kan ik enorm genieten van een fijne maaltijd. Het was ook zeker een leuke verrassing toen Bart van Fishtales me vroeg of in een seafood plateau wilde testen. Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk. Ik kan het je van harte aanraden.

The winner takes it all…. hier in de Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020

En dan natuurlijk het moment waarop jullie gewacht hebben want ik ga hier de winnaar bekend maken van de winactie voor een diner voor twee bij Sugo! Tromgeroffel graag, de winnaar is geworden:

Brenda van der Kamp , van harte!

Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020
Jij gaat net als ik lekker pizza eten bij Sugo.

Citytrip Wenen

Natuurlijk is het jullie niet ontgaan dat ik jarig was en dit gevierd heb in Wenen. Wat een fantastische trip hebben we gehad. Ik schreef er een mooie blog over met heel veel foto’s en die lees je hier.

De toprecepten van de maand augustus:

Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020
Zo simpel en zo lekker!

Dat was hem alweer de Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020, wat een maand!

Wat kunnen we verwachten voor volgende maand?

Uit ervaring weet ik dat het foodbloggers-seizoen weer langzaam tot leven komt in september. Er zullen dus vast weer aanvragen komen voor mooie samenwerkingen. Natuurlijk start ik met de herfst recepten, en verder? Het blijven spannende tijden dus het zal nog steeds anders dan andere jaren zijn.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020

5 gedachten over “Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020”

  1. Pingback: Op de bbq gegrilde zeevruchten schotel - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Asperge lente salade - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Citytrip Wenen in anderhalve dag - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021 - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *