Week 32 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Week 32 weekvlog Heerlijke Happen

Vakantie! We zitten lekker in zuid Frankrijk en we genieten volop. Natuurlijk is het in Nederland net zo warm als hier maar toch erg fijn om hier te zijn. Natuurlijk is het een combinatie van leuke dingen doen met Jools en wat “foodblog” dingetjes voor mij. Dus kijk allemaal weer mee in de week 32 weekvlog Heerlijke Happen.

We begonnen de week op de manege hier in de buurt. Daar kunnen de kinderen die allemaal meedoen met het animatieprogramma leuke trucjes doen op een paard en even een stukje rijden. Voor Jools natuurlijk een erg leuke bezigheid. Gelukkig lekker in de buurt dus we hoefden er niet lang voor te rijden.

Wel een heel stuk rijden was het naar Collobrières, dwars door de bergen heen en langs allerlei verschillende uitzichtpunten en bomen. Langs de route staan heel veel kastanjebomen. En daar maken ze hier gesuikerde kastanjes van. Ook het ijs is erg bekend en dat moesten we natuurlijk even gaan proeven. Wel heel erg commercieël allemaal en dat was goed terug te zien in de prijs.

Verder doe ik hier regelmatig boodschappen bij de grote Hyper U hier in de buurt. Er komen dus ook gewoon nog genoeg recepten online ook al ben ik op vakantie. In de avond gewoon lekker met een roseétje op ons terras.

week 32 weekvlog heerlijke happen

Deze week kwamen dus deze toppers online:

https://heerlijkehappen.nl/gevulde-citroen-met-tonijn/

Verwacht voor week 33

We blijven nog een week in Frankrijk wat betekent dat voor de komende twee weekvlogs er nog filmpjes uit Frankrijk voorbij gaan komen. Ik ga nog een kreeft bereiden op de BBQ, en zo zijn er nog een aantal recepten die ik hier echt graag wil gaan maken. Jaap en ik gaan ook nog samen een dagje op stap als Jools met de animatie naar een waterpark gaat.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 32 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 32 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 27 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 33 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *