Week 19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 19 weekvlog Heerlijke Happen

In week 19 vertrokken we weer naar Frankrijk. Deze keer om lekker van een weekje van de meivakantie samen door te brengen. En wat een geluk hebben wij gehad zeg, fantastisch weer en een hele mooie regio. Natuurlijk hebben we heerlijke Franse kaasjes gegeten en goed gescoord bij een brocante. Kijk allemaal mee in Week 19 weekvlog Heerlijke Happen.

In week 18 vertrokken we dus naar Frankrijk. Deze keer naar het oosten. Dat is een regio waar ik normaal dus alleen maar langs rij onderweg naar het zuiden. We wilden wel eens stoppen en hier verblijven om deze regio te ontdekken. Sowieso weer kans om lekker te kletsen met de Fransen en de taal te oefenen. We zijn lekker wezen shoppen bij een mega LeClerc.

Dat is een grote supermarkt waar zo goed als alles verkocht wordt. Dat vind ik zo leuk aan op vakantie zijn: andere supermarkten! Heerlijk rondneuzen en allerlei producten ontdekken die we in Nederland niet hebben. Zo ook Bonduelle, deze hebben hele andere producten dan bij ons, dat is dus als ambassadeur wel grappig om te zien.

Week 19 weekvlog Heerlijke Happen

Tijdens onze vakantie besloten we om een voor ons nog onbekende regio te verkennen. We hadden gehoord dat het een mooie omgeving was, maar we wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Jammer dat er niet heel erg veel te beleven was, en je dus best ver moest rijden voor wat leuke stadjes. We hadden graag wat meer cultuur en historie gezien.

Maar wij houden dus wel van roadtripjes dus hebben we onderweg genoten van het landschap. Het was een afwisselend en verrassend landschap, met heuvels, bossen, meren en rivieren. We hebben ook een paar keer gepicknickt langs de weg en genoten van de rust en de natuur.

In week 19 kwamen bijvoorbeeld deze twee blogs online:

Verwacht voor week 20:

In week 20 gaan we weer naar huis, lekker weer genieten van eigen huis en keuken! Natuurlijk krijgen jullie nog het tweede deel van onze Frankrijk reis, en thuis ga ik volop aan de slag met wat heerlijke Franse recepten. Geïnspireerd door de regio en het land. Gelukkig duurt het niet lang tot de zomervakantie en komen we dan graag terug naar dit mooie land.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 19 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Mijn week » Week 19 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Klassieke vegetarische gado gado - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Francine Bij Bal Dadig, heerlijke gehaktballen! - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 17 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *