Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021

Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021

Waar te beginnen en wat te zeggen. Wat een gekke tijden beleven we op dit moment zeg! Na een hysterisch drukke december was het best even fijn om wat rustiger aan te kunnen doen in januari. Veelal starten de meeste bedrijven hun marketing-agenda rustig op in deze maand en worden de verschillende campagnes uitgedacht en uitgezet. De eerste twee maanden van het jaar zijn dus over het algemeen niet zo druk. Maar ja dan zitten we nu thuis, met een kind dat schoolwerk thuis moet doen. Met andere werkzaamheden die gedaan moeten worden en mogen we nauwelijks nog het huis verlaten. Moeilijke tijden alom. Wat gebeurde er hier? Lees het in de Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021
Dryjanuari, de wijnglazen vullen we deze maand even op een andere manier.

Nieuw jaar nieuwe goede voornemens

Maak jij ze elk jaar? Hier zijn ze stiekem elk jaar wel een beetje hetzelfde hoor…. Graag een maatje minder, wat gezonder leven, meer bewegen en dryjanuari. Dat laatste doen we nu voor de tweede keer en dat gaat ons heel goed af. Moeilijker vind ik het om de koolzuurhoudende drankjes te laten staan. Wel ben ik langzaam wat veranderingen in onze eetgewoontes aan het doorvoeren. Denk dan vooral aan minder vlees, meer vega en vegan. Meer gezondere snacks en heel veel minder suiker! Het bedenken en maken van recepten hiervoor gaat me prima af en ik zal dan ook een apart kopje daar voor aan gaan maken zodat jullie het ook makkelijker kunnen vinden.

Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021
Maak wat gezonde carrot cake bliss-balletjes! Zeker twee weken in de koelkast goed te houden en een gezond snoepje!

Work work work

Zei ik nog dat het begin van het jaar rustig is, toch heb ik al een paar mooie samenwerkingen op de rol staan. En zoals dat in deze branche gaat moet dat vaak snel, op korte termijn en moet alles tijdig aangeleverd worden. Het is dus soms best even schakelen of toch even een versnelling harder lopen en zorgen dat het op tijd binnen is. Voordelen voor jullie?

  • Tot en met eind maart krijg je 5% korting op je bestelling bij KoRoshop.nl met de code “HEERLIJKEHAPPEN”.
  • Aan het einde van mijn detox challenge mag ik een sapkuur van 3 dagen weggeven, Kijk nu op mijn Instagram.

Virtueel op reis met Heerlijke Happen

Dat kan dus volop met de gastblogs van mijn gast-foodies. Zij nemen je mee naar Italië, Peru, Indonesië, op wijnreis met Fleur of je krijgt een kijkje in het leven van twee moeders die hun best doen alles draaiende te houden in hun drukke bestaan. Al deze blogs kun je vinden onder het kopje “Gast foodies”. En veelal krijg je bij deze blogs er en heerlijk recept bij om de keuken van dat land te kunnen ontdekken.

De toppers van januari die jullie van mij kookten: je leest ze hier in de nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021

Wat vonden jullie het lekkerst? Wat is er het meest gekookt?

Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021
Oud recept in een nieuw jasje, jullie gingen er mee aan de slag.

Vooruitblik op februari

In februari komen er natuurlijk weer lekkere recepten en mooie gastblogs online. Hopelijk gaan we uit de lockdown, maar daar hebben we nu echt nog een hard hoofd in… De agenda is om die reden dus ook eigenlijk gewoon leeg, en werk ik ook gewoon veel thuis en ben ik hier in en om het dorp aanwezig.

2 gedachten over “Nieuwsbrief Heerlijke Happen januari 2021”

  1. Pingback: Lunch salade met tomaat en tonijn - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021 - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *