week 1 weekvlog heerlijke

Week 1 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Zo! Jullie de eerste week van het nieuwe jaar goed doorgekomen? Nog lekker bezig met de goede voornemens of ga je net als ik er nu mee beginnen? Hier is het jaar goed begonnen met een bezoekje aan België en Amsterdam. Kijk mee in de week 1 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik allemaal heb gedaan.

Week 1

De week startte met het weer naar huis brengen van mijn schoonmoeder. Logeerpartij was weer voorbij en langzaam keren we weer naar het gewone leven terug. Maar niet voordat ik nog eventjes naar België was geweest. Daar had ik een afspraak met Virginie. Zij is een Belgische foodblogger die ik heb leren kennen tijdens het kickoff event van Bonduelle. Super leuke meid en we hadden ook gelijk een leuke klik, ik moest dus wel een keer naar haar toe.

Zij woont namelijk in Gent. En wat en leuke stad is dat zeg! Natuurlijk hebben we lekker gegeten en door Gent gelopen. Veel te weinig tijd om alles te kunnen zien dus ik kom zeker graag nog een keer terug. Maar Virginie komt in het voorjaar eerst naar Nederland en dan gaan we Den Bosch ontdekken.

week 1 weekvlog heerlijke happen
We aten in Gent deze heerlijke pizza’s.

week 1 weekvlog Heerlijke Happen: Event bezoeken

En ja toen was het tijd om weer eens naar Amsterdam te gaan. Naar de Horecava in de Rai. Wat en toestand was dat, want op de snelweg werd al gelijk aangegeven dat de Rai helemaal vol was en ik dus naar een andere parkeergarage moest. Dat bleek een groot terrein te zijn met pendelbussen. Erg goed geregeld allemaal. Wat ik daar allemaal gezien en beleefd heb lees je later in een aparte blog hierover.

Wat kwam er allemaal online?

  • En bekijk ook nog eens deze roti pizza met eendenborst
week 1 weekvlog heerlijke
Laat hem een nacht in de koelkast staan, dan trekken de smaken er goed in.

Verwacht voor week 2

Voor week 2 staat er een leuke bloggerslunch op de agenda in Tilburg. Ik ben uitgenodigd om wat gerechten van de kaart te mogen proeven bij een leuke brasserie. Maar ik ga ook op pad voor Social Deal en ergens een heerlijk hapje eten… Genoeg te doen weer dus, kijk volgende week weer mee!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 1 weekvlog Heerlijke Happen

8 gedachten over “Week 1 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Heerlijke Happen nieuwsbrief augustus 2020 - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Garnalencocktail met avocado en zelfgemaakte saus - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 43 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Ossobuco op Milanese wijze met gremolata - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Ossobuco op geheel eigen wijze - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Francine bij Orca Cool in Limburg - Heerlijke Happen

  7. Pingback: Bezoek aan de Crole Hoeve met natuur runderen - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Een dag naar de Horecava in Amsterdam - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *