Omeletwrap met roomkaas en ham
Een variatie op de gewone tortillawrap is deze omeletwrap met roomkaas en ham.
Op het moment is eitjes kopen een wat moeilijker proces maar hier in de buurt zijn er zat boeren die ook eitjes vers uit eigen kippenren verkopen. En dus liggen deze eitjes vers gelegd van de kip zo in de koekenpan. Deze omelet wrap ham kun je als lunch serveren maar ook op een verjaardag als klein hapje, en natuurlijk is er heel veel te variëren met de ingrediënten die je erop legt en smeert. Varieer met omeletwraps met gerookte zalm kipfilet
Dit heb je nodig voor een omeletwrap met roomkaas en ham voor 2 personen:
- 6 eieren
- 1 bakje roomkaas
- 10 plakjes ham
- zout/peper
- verse andijvie
- 1 bakje tuinkers
- prikkertjes
- 8 groene of zwarte olijven
En zo maak je de omeletwrap met roomkaas en ham:
-Neem een maatbeker en breek hier de eieren in, en vervolgens kluts ze je goed door elkaar, breng op smaak met wat zout en peper.
-Pak een koekenpan en verwarm deze, doe er een klein beetje olijfolie in en schenk dan de helft van de geklutste eieren erin. Bak hier een mooie dunne omelet in, we bakken er 2.
-Als de omeletten voor de omeletwrap met roomkaas en ham zijn afgekoeld neem je de roomkaas en smeer je een mooie laag erop. Daarbovenop strooi je wat tuinkers, dat geeft een lekker pittige smaak.
-Leg vervolgens hierop 5 plakjes ham en strooi er wat verse andijvie op, je kunt dit variëren met sla of andere groenten. Klaar is je Omeletwrap met roomkaas en ham
Als laatste rol je de omelet wrap ham op tot een wrap en snij je hem in 4 parten. Prik een olijf op een prikkertje en prik deze in het midden van elke partje, serveer op een leuk bordje: Heerlijk Happen!
Omeletwrap met roomkaas en ham
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptBenodigdheden:
Ingrediënten:
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
- Neem een maatbeker en breek hier de eieren in, en vervolgens kluts ze je goed door elkaar, breng op smaak met wat zout en peper.
- Pak een koekenpan en verwarm deze, doe er een klein beetje olijfolie in en schenk dan de helft van de geklutste eieren erin. Bak hier een mooie dunne omelet in, we bakken er 2.
- Als de omeletten zijn afgekoeld neem je de roomkaas en smeer je een mooie laag erop. Daarbovenop strooi je wat tuinkers, dat geeft een lekker pittige smaak.
- Leg vervolgens hierop 5 plakjes ham en strooi er wat verse andijvie op, je kunt dit variëren met sla of andere groenten.
- Als laatste rol je de omelet op tot een wrap en snij je hem in 4 parten. Prik een olijf op een prikkertje en prik deze in het midden van elke partje, serveer op een leuk bordje
Wil je meer recepten uitproberen zoals de omeletwrap met roomkaas en ham? Kijk dan eens naar onderstaande recepten
Kruidige pompoensalade met feta of Citroen aardappeltjes en roomchampignons
Of lees een deze artikelen: Francine bij Be Lojaal of Francine bij Boergondisch
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!
omeletwraps met gerookte zalm kipfilet
Nawal Fares
RT @HeerlijkeHappen: Wil je het recept van #Omeletwrap met #Roomkaas en #Ham? Kijk dan op Heerlijke … – https://t.co/N8XVzgB5u3
Heerlijke…
@FinaTimmer Dat klinkt goed!!!
RT @HeerlijkeHappen: Wil je het recept van #Omeletwrap met #Roomkaas en #Ham? Kijk dan op Heerlijke … – https://t.co/N8XVzgB5u3
Heerlijke…
RT @HeerlijkeHappen: Wil je het recept van #Omeletwrap met #Roomkaas en #Ham? Kijk dan op Heerlijke … – https://t.co/JX4o9Cdzuh
Heerlijke…
Lekker bij de borrel
Heerlijk als lunch!