Spinazie omelet met champignons

Spinazie omelet met champignons

Maak jij wel eens een omelet voor jezelf? Ik vind het eigenlijk een lekkere verwennerij om deze als lunch te eten. Vaak is het toch snel, snel even een boterham opschrokken en weer door. Terwijl gewoon even gaan zitten en even de tijd voor jezelf nemen super belangrijk is. Het maken van deze spinazie omelet met champignons neemt nog geen kwartier in beslag. Aan “geen tijd om te koken” hebben zal het dus zeker niet liggen.

Dit heb je nodig:

  • 3 eieren
  • 2 handjes vol verse spinazie
  • 1 bakje kleine groene asperges
  • stuk of 10 kleine champignons
  • zout/peper
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
Spinazie omelet met champignons
Een heerlijke gezonde lunch

En zo maak je het:

-Neem een maatbeker erbij en doe hier de eieren in. Kluts ze vervolgens los en voeg wat zout en peper toe.

-Snij de spinazie met een mes heel fijn en meng deze vervolgens met de eieren in de maatbeker.

-Pak je koekenpan erbij en verhit deze en doe er dan wat olijfolie in, bak hier de schoongemaakte champignons in en voeg ietsjes later de asperges toe. Deze heb ik in stukjes van 2 tot 3 centimeter gesneden. Als je ze eventjes hebt meegebakken blus je het geheel af met 2 tot 3 eetlepels balsamicoazijn.

-Ik bakte in een andere koekenpan de omelet gaar terwijl de groente aan het bakken was, zo kun je de omelet en de groente tegelijk èn warm serveren.

Spinazie omelet met champignons

Pak ten slotte je bord erbij en leg hier eerst de omelet op, vervolgens schep je de champignons en de asperges erbij en : Heerlijk Happen!

1 gedachte over “Spinazie omelet met champignons”

  1. Pingback: Een Vegan switch lunch salade - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *