Omeletwrap met roomkaas en ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Een variatie op de gewone tortillawrap is deze omeletwrap met roomkaas en ham.
Op het moment is eitjes kopen een wat moeilijker proces maar hier in de buurt zijn er zat boeren die ook eitjes vers uit eigen kippenren verkopen. En dus liggen deze eitjes vers gelegd van de kip zo in de koekenpan. Deze omeletwrap kun je als lunch serveren maar ook op een verjaardag als klein hapje, en natuurlijk is er heel veel te variëren met de ingrediënten die je erop legt en smeert.

Dit heb je nodig voor 2 personen:
  • 6 eieren
  • 1 bakje roomkaas
  • 10 plakjes ham
  • zout/peper
  • verse andijvie
  • 1 bakje tuinkers
  • prikkertjes
  • 8 groene of zwarte olijven
En zo maak je ze:

-Neem een maatbeker en breek hier de eieren in, en vervolgens kluts ze je goed door elkaar, breng op smaak met wat zout en peper.
-Pak een koekenpan en verwarm deze, doe er een klein beetje olijfolie in en schenk dan de helft van de geklutste eieren erin. Bak hier een mooie dunne omelet in, we bakken er 2.
-Als de omeletten zijn afgekoeld neem je de roomkaas en smeer je een mooie laag erop. Daarbovenop strooi je wat tuinkers, dat geeft een lekker pittige smaak.
-Leg vervolgens hierop 5 plakjes ham en strooi er wat verse andijvie op, je kunt dit variëren met sla of andere groenten.

Als laatste rol je de omelet op tot een wrap en snij je hem in 4 parten. Prik een olijf op een prikkertje en prik deze in het midden van elke partje, serveer op een leuk bordje: Heerlijk Happen!

7 gedachten over “Omeletwrap met roomkaas en ham”

  1. Pingback: Zomerstamppot met andijvie en perzik - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Gamba wrap met pittige saus - Heerlijke Happen

Reacties zijn gesloten.