Omeletwrap met roomkaas en ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Een variatie op de gewone tortillawrap is deze omeletwrap met roomkaas en ham.
omelet wrap ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Een variatie op de gewone tortillawrap is deze omeletwrap met roomkaas en ham.
Op het moment is eitjes kopen een wat moeilijker proces maar hier in de buurt zijn er zat boeren die ook eitjes vers uit eigen kippenren verkopen. En dus liggen deze eitjes vers gelegd van de kip zo in de koekenpan. Deze omelet wrap ham kun je als lunch serveren maar ook op een verjaardag als klein hapje, en natuurlijk is er heel veel te variëren met de ingrediënten die je erop legt en smeert.

Dit heb je nodig voor een omeletwrap met roomkaas en ham voor 2 personen:

  • 6 eieren
  • 1 bakje roomkaas
  • 10 plakjes ham
  • zout/peper
  • verse andijvie
  • 1 bakje tuinkers
  • prikkertjes
  • 8 groene of zwarte olijven

En zo maak je de omeletwrap met roomkaas en ham:

-Neem een maatbeker en breek hier de eieren in, en vervolgens kluts ze je goed door elkaar, breng op smaak met wat zout en peper.
-Pak een koekenpan en verwarm deze, doe er een klein beetje olijfolie in en schenk dan de helft van de geklutste eieren erin. Bak hier een mooie dunne omelet in, we bakken er 2.
-Als de omeletten voor de omeletwrap met roomkaas en ham zijn afgekoeld neem je de roomkaas en smeer je een mooie laag erop. Daarbovenop strooi je wat tuinkers, dat geeft een lekker pittige smaak.
-Leg vervolgens hierop 5 plakjes ham en strooi er wat verse andijvie op, je kunt dit variëren met sla of andere groenten. Klaar is je Omeletwrap met roomkaas en ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Als laatste rol je de omelet wrap ham op tot een wrap en snij je hem in 4 parten. Prik een olijf op een prikkertje en prik deze in het midden van elke partje, serveer op een leuk bordje: Heerlijk Happen!

omelet wrap ham

Omeletwrap met roomkaas en ham

Een variatie op de gewone tortillawrap is deze omeletwrap met roomkaas en ham.
5 van 5 stemmen
Afdrukken Pin Rate
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: European
Trefwoord: Omelet
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 2 personen
Auteur: Francine

Benodigdheden:

maatbeker

Ingrediënten:

  • 6 eieren
  • 1 bakje roomkaas
  • 10 plakjes ham
  • zout/peper
  • verse andijvie
  • 1 bakje tuinkers
  • prikkertjes
  • 8 groene of zwarte olijven

En zo maak je het:

  • Neem een maatbeker en breek hier de eieren in, en vervolgens kluts ze je goed door elkaar, breng op smaak met wat zout en peper.
  • Pak een koekenpan en verwarm deze, doe er een klein beetje olijfolie in en schenk dan de helft van de geklutste eieren erin. Bak hier een mooie dunne omelet in, we bakken er 2.
  • Als de omeletten zijn afgekoeld neem je de roomkaas en smeer je een mooie laag erop. Daarbovenop strooi je wat tuinkers, dat geeft een lekker pittige smaak.
  • Leg vervolgens hierop 5 plakjes ham en strooi er wat verse andijvie op, je kunt dit variëren met sla of andere groenten.
  • Als laatste rol je de omelet op tot een wrap en snij je hem in 4 parten. Prik een olijf op een prikkertje en prik deze in het midden van elke partje, serveer op een leuk bordje
Wat vind je van dit recept?

Wil je meer recepten uitproberen zoals de omeletwrap met roomkaas en ham? Kijk dan eens naar onderstaande recepten

Kruidige pompoensalade met feta of Citroen aardappeltjes en roomchampignons

Of lees een deze artikelen: Francine bij Be Lojaal of Francine bij Boergondisch

omelet wrap ham

7 gedachten over “Omeletwrap met roomkaas en ham”

  1. Pingback: Zalm wrap met heerlijke roomkaas. - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling recept