Estimated reading time: 4 minuten
Pompoen Kastanjechampignon quiche uit de Crisp is een heerlijk recept om van te genieten. De zachte zoetheid van de pompoen gecombineerd met de aardse smaak van de kastanjechampignons creëert een perfecte harmonie van smaken. De krokante korst van de quiche is heerlijk, terwijl de romige vulling het geheel compleet maakt. Of je nu een vegetariër bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvol gerecht, deze quiche is zeker een aanrader! whirlpool crisp functie recepten
Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp: Even lekker “Crispen” … huh wat?
Eerst gaan we het maar eens even over deze apparaten hebben. Wat kunnen ze en hoe werkt dat nou precies? De microgolven in de magnetron bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de ovenruimte te verspreiden. Door een samenwerking met de kwartsgrill wordt de Crisp plaat binnen no-time (2 minuten) verwarmd tot een temperatuur van rond de 210°C. Hierdoor worden gerechten in super snel tempo gegaard.
Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp: Heerlijke Crisp Hapjes
Maar Francine wat maak ik dan? Wel natuurlijk zijn er al een aantal Crisp recepten beschikbaar. En eigenlijk is niets te gek! Of je nu voor een hele kip gaat, een appeltaart, pizzahapjes, bladerdeeg hapjes of een quiche. Zo is deze pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp in 16 minuutjes klaar! Dat betekent snel aan tafel en weinig gedoe met voorverwarmen en lang wachten op je eten.
Voor een druk gezinsleven is de Crisp functie dus ideaal. Kinderen die naar allerlei sportactiviteiten moeten, of als je verschillende diensten werkt en de ander moet even snel wat opwarmen. Al met al hét ideale apparaat.
Hier vind je het complete recept met alle ingrediënten die je nodig hebt. Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bereiden van onderstaand gerecht.
Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptBenodigdheden:
Ingrediënten:
- 1 rol quichedeeg - uit het versschap
- 250 gram kastanjechampignons
- 300 gram pompoen - in blokjes
- 1 witte ui - gesnipperd
- 2 teentjes knoflook - fijn gehakt
- 3 eieren
- 150 gram gruyère kaas geraspt
- 250 ml kookroom
- 3 el paneermeel
Kruiden – specerijen :
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
- Schil de pompoen en snijd in blokjes. ( of koop kant en klare blokjes ). Snipper de ui en hak de teentjes knoflook. Hak de kastanjechampignons fijn.
- Pak een kom erbij en breek hierin de eieren. Mix deze met de kaas en kookroom en breng op smaak met peper/ zout en de Provençaalse kruiden.
- Bekleed de diepe Crisp taartvorm met een stuk bakpapier, leg hier het quichedeeg op en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Hierop strooi je het paneermeel.
- Schep de knoflookui, pompoen en stukjes kastanjechampigons in de quichevorm en vul het geheel af met de ei-room mix.
- Zet in de combi magnetron en bak met de Crisp functie gaar in 16 minuutjes.
- Heerlijk Happen!
Andere quiche recepten proberen? Onderstaande quiches kun je ook in de de Crisp maken.
Deze paprika-gehakt quiche met spek en kaas.
Of deze asperge quiche met zalm.
Avocado toast met kastanjechampignons
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!
Quiche recept, whirlpool crisp functie recepten Crisp recepten, Whirlpool Crispplaat, Whirlpool Crisp functie, Whirlpool Crisp handleiding. Deze blog “Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp” is geschreven in samenwerking met Whirlpool.
Super lekker weer dit
Awesome quiche !