Geschatte leestijd: 3 minuten
Maak jij wel eens een omelet voor jezelf? Ik vind het eigenlijk een lekkere verwennerij om deze als lunch te eten. Vaak is het toch snel, snel even een boterham opschrokken en weer door. Terwijl gewoon even gaan zitten en even de tijd voor jezelf nemen super belangrijk is. Het maken van deze spinazie omelet met champignons neemt nog geen kwartier in beslag.
Aan “geen tijd om te koken” hebben zal het dus zeker niet liggen. Dus, waarom niet jezelf trakteren op deze heerlijke en voedzame zelfgemaakte spinazie omelet met champignons? Het is een fantastische manier om jezelf te verwennen tijdens de lunch en tegelijkertijd de nodige rust te nemen. Een paar eenvoudige ingrediënten en minder dan vijftien minuten van je tijd zijn alles wat je nodig hebt om dit smakelijke gerecht te maken. Dus ga er lekker voor zitten, geniet van je maaltijd en geef jezelf die welverdiende pauze.
En zo maak je de Spinazie omelet met champignons:
-Neem een maatbeker erbij en doe hier de eieren in. Kluts ze vervolgens los en voeg wat zout en peper toe.
-Snij de spinazie met een mes heel fijn en meng deze vervolgens met de eieren in de maatbeker.
-Pak je koekenpan erbij en verhit deze en doe er dan wat olijfolie in, bak hier de schoongemaakte champignons in en voeg ietsjes later de asperges toe. Deze heb ik in stukjes van 2 tot 3 centimeter gesneden. Als je ze eventjes hebt meegebakken blus je het geheel af met 2 tot 3 eetlepels balsamicoazijn.
-Ik bakte in een andere koekenpan de omelet gaar terwijl de groente aan het bakken was, zo kun je de omelet en de groente tegelijk èn warm serveren.
Spinazie omelet met champignons
Pak ten slotte je bord erbij en leg hier eerst de omelet op, vervolgens schep je de champignons en de asperges erbij en : Heerlijk Happen! omelet recept
Spinazie omelet met champignons
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptIngrediënten:
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
- Neem een maatbeker erbij en doe hier de eieren in. Kluts ze vervolgens los en voeg wat zout en peper toe.
- Snij de spinazie met een mes heel fijn en meng deze vervolgens met de eieren in de maatbeker.
- Pak je koekenpan erbij en verhit deze en doe er dan wat olijfolie in, bak hier de schoongemaakte champignons in en voeg ietsjes later de asperges toe. Deze heb ik in stukjes van 2 tot 3 centimeter gesneden. Als je ze eventjes hebt meegebakken blus je het geheel af met 2 tot 3 eetlepels balsamicoazijn.
- Ik bakte in een andere koekenpan de omelet gaar terwijl de groente aan het bakken was, zo kun je de omelet en de groente tegelijk èn warm serveren.
Wil je meer recepten uitproberen zoals de Spinazie omelet met champignons? Kijk dan eens naar onderstaande recepten
Dit recept met asperges
Of dezer burrata pasta?
Of deze heerlijke kastanje champignons
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!
omelet recept