Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Ook deze week weer de weekvlog. In de week 9 weekvlog Heerlijke Happen was het niet heel erg spannend…. De halve familie lag in de lappenmand. De Siberische oostenwind waait hard hier over de dijk en de haard wordt elke avond flink opgestookt voor wat extra behaaglijke warmte.

In week 9 maakte ik een heerlijk taartje met kastanjemeel. Daar moest ik apart voor stap want dit is niet zo makkelijk te verkrijgen. Ook maakte ik een heerlijk recept met het restant vlees van de kalfsschouder en oh wat een lekkere saus werd dat! Zeker de moeite waard om ook eens te proberen! De recepten van deze heerlijke gerechten staan al online en kunnen jullie hier vinden:

Momenteel is het vakantieperiode en daarom zijn we hier druk bezig met allerlei leuke vakantie activiteiten. Hierdoor zal de weekvlog van Heerlijke Happen komende week niet alleen gaan over koken. Ik deel namelijk ook regelmatig foto’s op mijn Instagram-account over mijn clean-eating project. Hier wil ik binnenkort graag meer over vertellen in de vlog, zodat jullie meer te weten kunnen komen over dit project.

Ik hoop dat jullie allemaal ook een leuke vakantieweek hebben en tot volgende week!

Op mijn blog vind je volop heerlijke recepten voor de winter. Kijk eens rond of probeer onderstaande recepten eens uit:

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Start » Mijn week » Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *