Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Week 9 weekvlog Heerlijke Happen

Ook deze week weer de weekvlog. In de week 9 weekvlog Heerlijke Happen was het niet heel erg spannend…. De halve familie lag in de lappenmand. De Siberische oostenwind waait hard hier over de dijk en de haard wordt elke avond flink opgestookt voor wat extra behaaglijke warmte.

In week 9 maakte ik een heerlijk taartje met kastanjemeel. Daar moest ik apart voor stap want dit is niet zo makkelijk te verkrijgen. Ook maakte ik een heerlijk recept met het restant vlees van de kalfsschouder en oh wat een lekkere saus werd dat! Zeker de moeite waard om ook eens te proberen! De recepten van deze heerlijke gerechten staan al online en kunnen jullie hier vinden:

Het is hier nu vakantie dus wij zijn met allemaal leuke vakantie activiteiten bezig. Dus komende week niet alleen maar kook-dingetjes in de weekvlog van Heerlijke Happen. De mensen die mij ook volgen op Instagram zien regelmatig wat foto’s voorbij komen van mij clean-dat project. Daar zal ik jullie binnenkort in de vlog meer over gaan vertellen. Ik wens iedereen weer een fijne week toe en tot volgende week!

Op mijn blog vind je volop heerlijke recepten voor de winter. Kijk eens rond of probeer onderstaande recepten eens uit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.