Week 37 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 37 weekvlog Heerlijke Happen

September. Bij ons altijd een drukke en volle maand en om mij heen hoor ik meer mensen over propvolle agenda’s. Zelf vieren wij de verjaardag van mijn dochter, onze huwelijksdag en heel veel verjaardagen in september. En nu Heerlijke Happen zijn tweede jaar in gaat merk ik ook dat het Foodie-seizoen zijn kick-off heeft na de vakantie. Dit was weer een leuke week vol met afspraken. Kijk mee in de week 37 weekvlog Heerlijke Happen en zie zelf wat ik allemaal gedaan heb.

Week 37

We beginnen de week altijd op woensdag en ook deze keer weer met een visje van de visboer en voor Jools en Jaap kibbeling. Soms neemt Jools onverwacht een vriendinnetje mee naar huis en dan moet ze toch echt haar kibbelingetjes delen! Ik reed donderdag naar Rotterdam voor een afspraak bij een jurkenwinkel. Jaap en ik zijn dit jaar 10 jaar getrouwd en dat gaan wij groots vieren. Niet zoals iedereen met 12,5 jaar maar lekker eigenwijs dus met 10 jaar. En daar hoort een mooie jurk en een pak bij. Liep ik in Rotterdam toch zomaar Herman Den Blijker tegen het lijf op het terrasje naast de winkel. Even gezellig een praatje gemaakt en néé ik heb de man geen camera in zn neus geduwd… soms is het gewoon niet het moment om alles maar vast te leggen op beeld of video. Je moet me maar gewoon geloven 😉

Bitterballenborrel

Op zaterdag gingen we naar de Efteling met Jools en haar vriendinnen. We vierden daar haar kinderfeest en wat leuk was dat! Iedereen heeft een hoop lol gehad en het was gezellig druk. Door handig gebruik van de app te maken hebben we nauwelijks in de wachtrij gestaan en konden we bijna overal in zonder uren en uren stil te staan. En toen kwam zondag: de bitterballenborrel bij Ilona van Worstenbrood&Wijn. Haar BBQ feestje was geannuleerd en ze had zoveel balletjes op voorraad dat ze een leuke borrel heeft gegeven met een aantal foodies. Een leuke groep van 10 dames bij elkaar, nou genoeg gespreksstof natuurlijk!

week 37 weekvlog heerlijke happen

En onder het genot van de verschillende bitterballen was het een leuk samenzijn. Ilona woont in Tilburg en daar was op dat moment ook een foodtruck festival nou : Say no more, daar zijn we natuurlijk naartoe gegaan. Allemaal leuke trucks met allerhande vlees, zoetigheid en allerlei verschillende culturen bij elkaar. Food verbindt dat is duidelijk.

De kleine Smaakmaker

En nog een hoogtepunt uit deze week was natuurlijk dat ik was uitgenodigd voor de garnalenboot! Ik mocht aanwezig zijn op het kleinste varende garnalenrestaurant. De kok op de boot was Mathijs Vrieze , ik had hem pas ook al ontmoet. Wat een leuke vent is dat toch. En wat super tof om wat bekende gezichten te zien. Wie anders dan Luuk van Luukskitchen was er, maar ook Myra. En in de hoofdrol natuurlijk de Hollandse garnaal! Super lekker gegeten en er komt natuurlijk nog een leuk recept online! En dat was het voor de week 37 weekvlog Heerlijke Happen!

Deze recepten kwamen online:

Verwacht voor week 38

We gaan lekker een hapje eten bij vrienden en ik mag de opening van een super toffe kookstudio bijwonen. Samen met Luuk hebben we een super tof cadeau gekocht wat hopelijk in de smaak zal vallen!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 37 weekvlog Heerlijke Happen

3 gedachten over “Week 37 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 10 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *