Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen

Het aantal kilometers die ik gereden heb sinds ik met foodbloggen ben begonnen heb ik niet bijgehouden, maar ik weet zeker dat het er heel wat zijn. Ook deze week reed ik weer de randstad in en uit. Rotterdam, Amsterdam beide steden waar ik regelmatig ben. Kijk weer mee in de week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen

Deze keer maar een korte weekvlog, maar weer een wat langere weekblog. Ik kom er niet altijd aan toe om uitgebreid te filmen. Soms laat het evenement het niet echt toe en soms is er gewoon te veel herrie op de achtergrond om mezelf verstaanbaar te maken.

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen: Marathon Rotterdam

Afgelopen zondag reden we naar Rotterdam voor de Marathon van Rotterdam. En helaas voor de runners was het ook dit jaar weer veel te heet. Dat maakt het lopen er niet makkelijker op. Ik ging met een aantal collega’s van de Keuken Kampioen het KeukenKampioenFit team aanmoedigen. Maanden van voorbereiding en met heel wat kilometertjes in de benen kwamen ze de finish over. De ene wat frisser dan de andere maar allemaal met een zeer voldaan gevoel en daar kunnen we met recht trots op zijn.

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen
De runners van het Keuken Kampioen fit-team.

Culi perslunch

Op maandag kon ik weer naar de hoofdstad om daar een leuk event bij te wonen. Ik was uitgenodigd door PitchPR om naar de Culi perslunch te komen. Echt een onderonsje met enorm veel foodbloggers/ foodwriters/ foodredacteuren, kortom een hoop gekrakeel en heel veel heerlijke hapjes. Ook stonden er een hoop leuke producenten die hun producten aan ons lieten zien en proeven. En zo zaten daar best een aantal hele leuke en verrassende concepten bij. Heel gezellig om bepaalde bloggers te ontmoeten die ik normaal alleen online spreek.

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen
Dit heerlijke badkuipje soep met paling was zeker lekker.

Dit kwam er online deze Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen week:

Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen
Zo leuk om een eigen droogoventje te hebben.

Verwacht voor week 15.19

Eindelijk is het zover! Aanstaande vrijdag organiseer ik weer een tof event en daar zitten al wat uurtjes voorbereiding in. Daar heb ik dus veel zin in, en zondag ga ik ook nog eens koken in een zéér bekend hotel in Amsterdam…. Nieuwsgierig? Zeker volgende week weer kijken en lezen!3 gedachten over “Week 14.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 13.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Restaurant review GastroBar Hartig - Heerlijke Happen

  3. Pingback: De schatten van Hollandse bodem - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.