week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Soms moet ik mezelf echt even knijpen hoor! Ik kom op de leukste plekken, kook met de meest inspirerende mensen en bezoek de gaafste events. Maar het zelf organiseren is inmiddels ook een onderdeel van mijn foodbloggers carrière geworden en afgelopen week was ik de host van een heel tof event. Kijk snel mee in de week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte bij mij thuis met de voorbereidingen van het foodbloggers event wat ik bij TTP Concepts en Bowls& Dishes organiseerde. Zo maakte ik al twee lekkere soepjes en huisgemaakte kruidenboter. Op vrijdag was het dan zo ver. We ontvingen ruim 20 enthousiaste foodblogsters in Berkel Enschot. Hier zijn de beide bedrijven gevestigd en hebben ze ook hun fantastische showroom.

week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een heerlijke flinke club gezellige foodbloggers.

Gwen nam de dames mee voor een rondleiding door haar bedrijf Bowls&Dishes en Janine nam de dames mee door de showroom van TTP Concepts. Een ware Foodie-heaven want het staat daar bomvol met de laatste keukenapparaten, serviesgoed, glaswerk en allerlei leuke innovatieve keukenhulpjes. De meest gehoorde opmerking van de dag was dan ook wel dat er “een Staatloterij” gewonnen moest worden omdat iedereen àlles wel wilde hebben!

Het was een super gezellige en inspirerende dag voor alle foodbloggers die aanwezig waren. Ze kregen veel informatie en tips over de producten die ze zagen en mochten ook een aantal dingen zelf uitproberen. Ze konden hun ogen niet geloven bij het zien van al het moois dat er te koop was. Ze maakten ook veel foto’s en video’s om hun ervaringen te delen met hun volgers. Ze kregen ook een lekkere lunch aangeboden en een goodiebag met leuke cadeautjes. Het was een dag om nooit te vergeten!

De lunch

Het eten van deze lunch werd dus door mij verzorgd, maar ik had ook een leuke verrassing geregeld in de vorm van Roel. Roel heeft namelijk een heel leuk bedrijf genaamd ” The Oysterman”. Je raad het al, volop verse oesters en hij gaf de dames even een mini-workshop oesters openmaken. Verder hadden we een lekkere gazpacho, aspergesoep, plaatpizza’s, diverse salades en lekker brood met kruidenboter. Alles dames hebben heerlijk gegeten gingen ook nog eens met een hele toffe goodiebag naar huis!

Week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen Masterclass Tutti a Tavola

En toen werd het zondag en stond ik heel vroeg op om naar Amsterdam te rijden. Ik was uitgenodigd door het Hilton Hotel om een masterclass bij Chef Fraanz Conde te volgen. Dáár zeg je natuurlijk geen nee tegen! Ik mocht iemand meenemen en dat was natuurlijk mijn foodiefriend Luuk. Hier komt nog een uitgebreide blog over online.

week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een hele blije Luuk en ik !

Dit kwam er online afgelopen week

Verwacht voor week 16.19

Aankomende week ben ik weer druk met mijn blog, marketing werkzaamheden bij de Keuken Kampioen, bezoek ik weer een event in Amsterdam, en is het natuurlijk Pasen! Genoeg om over te bloggen en te vloggen, ik zie je graag volgende week weer hier terug.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen

5 gedachten over “Week 15.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 27.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Ierse runderstoof met halslappen en pompoen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Masterclass Pura Cucina Italiana - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Avondje uit bij Lucas Rive in Hoorn - Heerlijke Happen

  5. Pingback: St Patricksday Walking Lunch in het Amstel hotel - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *