Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een heerlijk begin van de nieuwe weekvlog had ik zeg! Ik sprong mijn auto in en reed westwaarts richting de kust, de Zeeuwse kust. Uitgenodigd om twee leuke dagen met een aantal gezellige foodbloggers door te brengen. Nou dat werd natuurlijk super gezellig en ook wat betreft het eten hoefden we niet te klagen! Kijk snel mee in de week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 20 weekvlog Heerlijke Happen

De beelden in de video spreken natuurlijk boekdelen. Over deze twee dagen ga ik natuurlijk een uitgebreid verslag schrijven. Jullie kunnen dus een sneakpeak krijgen in de weekvlog.

Lunch aan het water met alle bloggers. Li : Tamara, Daan, Rachelle, ik en Eefje, op rechts : Jody, Stephanie, Bibi, Myra en Martine.

Wat kwam er online ?

Afgelopen week kwamen er wat recepten betreft niet veel online vanwege mijn tripje. Ik heb natuurlijk niet veel gewerkt aan de blog en heb nog een hoop uit te schrijven. Wel plaatste ik dit lekkere Pioppi brood.

De “natte laarzentocht” is een aanrader!

Verwacht voor week 21

Aankomende week heb ik weer een leuke week voor de boeg. Wederom een tripje richting Zeeland, een uitnodiging voor een event, èn organiseer ik zelf nog een leuk foodbloggers event! Nou genoeg te doen dus en voor jullie genoeg om te bekijken en te lezen volgende week! Tot dan liefs Francine.

1 gedachte over “Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Wat je van dichtbij haalt is lekker - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *