Week 5 weekvlog Heerlijke Happen

Week 5 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Waar te beginnen? De week 5 weekvlog Heerlijke Happen zit bomvol met leuke mensen en leuke events. Ik heb een hele drukke maar vooral ook heerlijke week achter de rug. Heerlijk vanwege al die lekkere dingen die ik geproefd heb, en heerlijk vanwege de fantastisch gepassioneerde mensen die ik ontmoet heb. Kijk snel mee!

Week 5 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon thuis bij Danny Jansen. Danny is bezig met een leuk project op te zetten en wellicht dat ik daar een deel van uit ga maken maar dat moet nog wat duidelijker gaan worden. Wel was hij super enthousiast over mijn uitnodiging om bij mij thuis te komen koken. Danny gaat aan de slag met de dingen die hij in mijn koelkast aantreft en daar een heerlijk diner mee te bereiden! Spannend!! Ik nodigde een aantal foodies uit en dat gaan jullie dus binnenkort zien.

Week 5 weekvlog Heerlijke Happen
Top chef Franz Conde ( van Roberto’s ) die ook heerlijke arepa’s kan maken!

Amsterdam Amsterdam

Oh Amsterdam jongens… ik lijk er een abonnement op te hebben! Heel veel events gebeuren toch in de hoofdstad en dus zul je daar naartoe moeten rijden. Zo was ik dus bij het Little Italy event. Daar schreef ik al een blogje over en die kun je hier lezen. En het tweede event was de ” jackfruit taste tour”. Op uitnodiging van het Foodcabinet en Fairtrade original crossten wij kriskras door Amsterdam heen. Bij vijf verschillende hotspots aten we heerlijke gerechtjes en proefden we op verschillende manieren de jackfruit.

Week 5 weekvlog Heerlijke Happen
Wat een leuke dame, en wat een gezellige avond hadden we!

Meet and Eat

En toen was het ook eindelijk zo ver: de meet and eat met Heerlijke Happen! Coco van Foodbyco was de gelukkige winnares van dit diner. Ik nam Coco mee naar Den Bosch waar we super lekker hebben gegeten. Altijd even spannend als je iemand nog nooit hebt ontmoet maar we hadden gelukkig een hele leuke klik! De avond vloog voorbij en natuurlijk kon een leuke selfie niet ontbreken…nou je moet het filmpje maar bekijken want de zoektocht naar goed licht was té grappig!

Wat kwam er online deze week?

Verwacht voor week 6

Aankomende week geen events op de planning. Wel krijgen we visite in het weekend waar ik natuurlijk lekker voor ga koken. En ik ga in de weer met mijn nieuwe apparatuur van Slowjuice! De droogoven en de sous-vide stick, eens flink uittesten zodat ik er een paar mooie blogs over kan schrijven.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 5 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 5 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Bowls and Dishes hapjesplank, lekker bij de borrel - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *