Week 23 weekvlog Heerlijke Happen

Week 23 weekvlog Heerlijke Happen

Wat een weertje hè mensen? We hebben er al weer een flink aantal zonnige dagen opzitten deze afgelopen week. Hier lijken de dagen wel in het teken van verbouwen te staan. Mijn vaste Appie werd verbouwd en zo zijn we ook bij mijn schoonmoeder flink aan het klussen. Flink zoeken dus naar alle producten. Kijk mee in de week 23 weekvlog Heerlijke Happen want: er werd ook iets héél leuks geplaatst in mijn AH.

In week 23 ging ik weer lekker een visje halen bij mijn vaste vishandel. Het was zo warm dat we geen zin in kibbeling hadden. En dat zei Ed ook tegen mij: “Het is veel te warm voor hete vis. Ik heb veel minder ingekocht. Vooral de haringen gaan goed deze dagen”. Ik vroeg Ed nog wanneer we de “Nieuw Haring” konden verwachten en dat duurt niet lang meer! Vanaf 13 juni zijn ze weer verkrijgbaar. Zoals jullie al eerder gezien hadden zijn ze flink aan het schuiven geweest bij mijn Appie in Almkerk. Het is nog steeds flink wennen. Wél erg leuk is dat er allerlei nieuwe item bij zijn gekomen. Zo hebben we een eigen hagelslag tap-station. Zo leuk je eigen hageltjes kiezen. En ook een schepsnoep-wand, deze zal ik de komende tijd niet zoveel gaan gebruiken….

Week 23 weekvlog Heerlijke Happen

In het hele foodblfoggers bestaan is er elke dag wel reden om veel te eten. Dat blijven we ook wel doen maar ik ga toch de gezondere kant op. De balans opzoeken tussen soms minder gezond en soms weer detox of cleaneat-maaltijden. Is nodig om mijn figuur te behouden èn om gewoon lekker in mijn vel te blijven zitten.

In week 23 kwamen er weer een paar pareltjes online zoals deze:

 

Verwacht voor week 24:

Jools heeft zelfs twee paardrijwedstrijden dus daar gaan we naartoe en hopen we dat er weer een podiumplekje te behalen valt. Ook ga ik zelf nog verven en klussen, en hebben we een gezellig borreltje bij vrienden van ons. Geen grote bezigheden voor Heerlijke Happen. We blijven dus lekker doorkoken en recepten plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.