Week 24 weekvlog Heerlijke Happen

Week 24 weekvlog Heerlijke Happen

Dat het leven niet alléén maar een aan éénschakeling van leuke dingen is werd in week 24 wel duidelijk. Ik kreeg helaas een migraine aanval en daar ben ik dan een hele dag mee uitgeschakeld. Ook het klussen en verven bij schoonmoeders kostte veel tijd. Het is dus een kwestie van tijd verdelen en soms staat Heerlijke Happen dan even niet op nr 1. Natuurlijk was het niet helemaal een food-loze week want ik mocht weer op pad voor Social Deal. Kijk snel de week 24 weekvlog Heerlijke Happen om te zien met wie ik op stap ging!

Week 24 begon dus in het oosten van het land. Ik ging naar het nieuwe appartementje van mijn schoonmoeder en daar hard aan de slag met al het verfwerk wat gedaan moest worden. Al met al een flinke klus en er werd keihard doorgewerkt. En ook de zaterdag was een hele spannende dag. Niet voor mij maar voor mijn dochter die haar wedstrijden had. Ze reed een dressuurwedstrijd en een vaardigheid wedstrijd. Spanning van al die koppies af te lezen wanneer ze aan het rijden zijn. En het was gelijk een hele leuke dag op manege met springkussen en een wilde rit op de koets door de weilanden. Zoals jullie wellicht in mijn insta-stortes hebben gezien was ik zondag uitgeschakeld. Ik kreeg helaas een dikke migraine aanval en dan rest er niets anders dan rust nemen. Belangrijk om naar je lichaam te luisteren op zo’n moment.

Ook kreeg ik deze week een mailtje van Social Deal. Ik mocht weer een review doen. Zo leuk is dat !! En samen met Ilona ging ik naar Den Bosch om daar een restaurant te gaan testen. Hierover verschijnt natuurlijk een leuke blog.

In week 24 kwamen er weer een aantal mooie recepten online:

Verwacht voor week 25

Ooh jongens wat heb ik hier lang op moeten wachten… Er komt aanstaande zondag een heel leuk event bij mij thuis aan! Wat dat precies is ga ik lekker niet verklappen… daar moeten jullie echt volgende week voor terugkomen om de weekvlog te kijken. Ook het laatste deel van het klussen komt eraan. We gaan de spulletjes van mijn schoonmoeder verhuizen en dan is dat project ook afgesloten.

10 gedachten over “Week 24 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 21 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 31 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 51 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 8 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 9 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 18 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  7. Pingback: Week 33 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Week 44 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  9. Pingback: Week 52 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  10. Pingback: Week 11 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *