Dé Hilton haringparty in Amsterdam

Dé Hilton haringparty in Amsterdam

Geschatte leestijd: 4 minuten

Op de uitnodiging om aanwezig te zijn bij dé Hilton haringparty in Amsterdam zeg je natuurlijk geen nee! Dit feestje is toch echt wel een begrip en de feestelijke aftrap van het haringseizoen. Zo midden juni zou je verwachten dat de zon zou stralen en dat het prachtig weer zou zijn, maar bij vertrek uit Brabant richting Amsterdam viel er een behoorlijke plens regen. Kwam dit goed ? Je leest het in deze blog.

Het Hilton Amsterdam is een luxe hotel gelegen in het centrum van Amsterdam, Nederland. Het hotel beschikt over een prachtig uitzicht op de stad en heeft een ideale locatie vlak bij bekende attracties, zoals het Leidseplein en het Rijksmuseum. Het Hilton Amsterdam biedt een uitgebreid scala aan kamers en suites, elk met moderne voorzieningen, zoals comfortabele bedden, flatscreen-televisies en snelle internetverbinding.

Het hotel heeft ook een restaurants en bars, een fitnesscentrum en vergader- en evenementenfaciliteiten. De gasten kunnen genieten van het hotel’s uitstekende service en comfort, waardoor het een populaire keuze is voor zakenreizigers en toeristen.

Dé Hilton haringparty in Amsterdam
Klaar voor een heerlijke avond.

Hilton Amsterdam

Traditioneel wordt elk jaar de party in de tuin van het Hilton gehouden. Met prachtig uitzicht op het Noorder Amstelkanaal en een mooi aangeklede tuin kwamen we aan met nog enkele druppeltjes die uit de hemel vielen. Maatregelen waren er zeker genomen want er stond een prachtig paviljoen. Aan mijn zijde had ik natuurlijk Luuk staan , die net als ik enorm veel zin had in dit feest. De inmiddels 27e editie van dé Hilton haringparty in Amsterdam staat bekend als het feest wat veel bekijks trekt, prachtige jurken, mooie pakken en de haren keurig gestyled.

Dé Hilton haringparty in Amsterdam
De prachtige Clio Togni opende het feest met een prachtige acrobatische show in het bassin.

Bekend en onbekend

Zoals elk jaar komen er een hoop bekende Nederlanders op deze party af. En die hebben we zeker gezien èn gesproken. Zo sprak ik zelf even met Olcay Gulcen die op dat moment voor RTLBoulevard aanwezig was en hier ook voor de eerste keer bij aanwezig was. De party werd op spectaculaire wijze afgetrapt door de Italiaanse Clio Togni. Met een mega plons in een waterbassin voerde ze een prachtige show op en toverde ze het eerste vaatje haring tevoorschijn. Niemand minder dan Roberto Payer en Eric van As namen hem in ontvangst en zo kon het haring happen beginnen.

Dé Hilton haringparty in Amsterdam
Zeker even op de foto met Olcay Gulcen!

Heerlijke Happen gaat haring Happen

Natúúrlijk proefden Luuk en ik een haring, mèt uitjes wel te verstaan, want zo vind ik hem op zijn lekkerst. En ik moet zeggen dat hij heel goed smaakte. Wat eten betreft was dat zeker niet het enige wat ons aangeboden werd. In de hele tuin stonden er overal heerlijke kraampjes met BBQ op de Ofyr, tonijn van de grill, Kosher sushi en fantastische salades en vruchtenspiesjes, werkelijk overal was aan gedacht.

Vishandel Jan van As verzorgde de haringen.

Dé Hilton haringparty in Amsterdam

We hebben werkelijk een fantastische avond gehad. Rond een uurtje of half tien zijn we weer huiswaarts gegaan. Natuurlijk komen we graag volgend jaar weer terug om weer te genieten van dit heerlijke Hollandse visje in een prachtige ambiance! Dank aan Anna van den Berg van het Hilton Amsterdam voor de uitnodiging en natuurlijk de hele organisatie die alles werkelijk tot in de puntjes verzorgd hebben.

En een foto met dé Roberto van Roberto’s restaurant kon niet ontbreken natuurlijk.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Blog » Dé Hilton haringparty in Amsterdam

6 gedachten over “Dé Hilton haringparty in Amsterdam”

  1. Pingback: Week 24.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Dé Sinterklaas taart met veel pepernoten - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 1 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Garnalen pesto pasta met tuinkers - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 25 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Dé onmisbare artikelen voor een foodie - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *