week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen

Een weekendje eruit en genieten van quality-time met z’n tweetjes. Hoe vaak doe jij dat? En neem je genoeg tijd voor elkaar in de drukke levens die we allemaal hebben tegenwoordig? Wij gingen er samen op uit en genoten van een nachtje buiten de deur. Natuurlijk deed ik nog meer dus kijk weer mee in de week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat dat was.

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon met stevig noodweer! De hemel ging open en er kwam me een stortbui naar beneden… Dwars door die bui heb ik Jools maar even met de auto naar school gebracht want anders was dat arme kind totaal nat geregend.

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen: Vergeten te filmen

Zaterdag vertrokken Jaap en ik naar Amsterdam om een nachtje te verblijven in het Hilton Amsterdam. We hadden een prachtige kamer met uitzicht op het kanaal en een groot deel van Amsterdam, wat wil je op de 8e verdieping?! Nu heb ik tijdens dit avondje zeker een aantal stories gemaakt op Instagram dus aar hebben jullie zeker al een hoop kunnen zien, maar verder heb ik eigenlijk niet gefilmd. Een beetje vergeten, en ook eigenlijk geen zin in omdat we er lekker met z’n tweetjes op uit waren en dan mag wat mij betreft die camera ook wel eens uit.

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen
Het diner begon met heerlijke garnalen en een fantastische ratatouille.

Lunch met vrienden

De zondag daarentegen heb ik nog wel even vast weten te leggen want we reden naar Haarlem met Luuk en Robin. We mochten genieten van een lunch bij Parels brasserie. Door het centrum lopend merkte Robin op dat het eigenlijk een soort Amsterdam is maar dan in het klein, want wat een terrasjes zeg! Volop mogelijkheid om lekker te eten en een prachtig centrum.

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen
Deze heerlijke icetea kwam ook online.

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen: Wat kwam er allemaal online?

week 28.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een cacio è pepe, groot compliment want stiekem vind Jaap de mijne lekkerder…

Verwacht voor week 29.19

Aankomende week heb ik nog één event op donderdag en de rest van de week staat in teken van vakantievoorbereidingen! Laatste boodschapjes, laatste dingetjes op school, spulletjes opruimen en dit schooljaar afsluiten. En dan op een welverdiende vakantie met ons gezin! Tot volgende week, liefs Francine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.