Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Helemaal nieuw op de site van Heerlijke Happen: Mijn week ! Ik neem jullie elke donderdag mee in een weekvlog. Vandaag week 8 weekvlog Heerlijke Happen de tweede alweer. Zo krijgen jullie ook weer een kijkje in mijn keuken. Het was erg leuk om het filmpje te maken. In een week komen er als foodie best veel leuke zaken voorbij om te filmen. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Weekvlog Heerlijke Happen

Het was weer een leuke en drukke week deze week. Zo ging ik op bezoek bij een andere foodie en voor de rubriek ” Francine Bij” ging ik naar een restaurant. Beide artikelen staan al online op de site en kun je dus nalezen als je dat nog niet gedaan hebt.  Ik blijf het erg leuk vinden om in contact te komen met mensen die een passie hebben voor lekker eten en mooie producten. Ook proeft deze week Jools weer een heel nieuw stuk fruit wat zelfs ik ook nog nooit had gegeten. Ze heeft het bovendien helemaal zelf uitgezocht bij de groenteboer in Waalwijk. Ook een bezoekje aan onze vaste visboer kon niet ontbreken aan deze week. Ik hoop dat jullie het weer een leuk filmpje vinden en vergeet je niet te abonneren op mijn You-tube kanaal šŸ™‚

Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Wil je ook wat recepten uitproberen na het kijken naar Week 8 weekvlog Heerlijke Happen? Probeer dan onderstaande recepten eens:

Gevulde noodle bowl met shiitakes

Gekruide pulled zalm witlofsalade

Hollandse garnalencocktail in avocadodressing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.