Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Helemaal nieuw op de site van Heerlijke Happen: Mijn week ! Ik neem jullie elke donderdag mee in een weekvlog. Vandaag week 8 weekvlog Heerlijke Happen de tweede alweer. Zo krijgen jullie ook weer een kijkje in mijn keuken. Het was erg leuk om het filmpje te maken. In een week komen er als foodie best veel leuke zaken voorbij om te filmen. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Weekvlog Heerlijke Happen

Deze week was weer een enerverende week voor mij. Ik heb namelijk twee leuke activiteiten ondernomen die te maken hebben met mijn passie voor lekker eten en mooie producten. Zo ben ik op bezoek geweest bij een andere foodie om inspiratie op te doen en heb ik voor mijn rubriek “Francine Bij” een bezoek gebracht aan een restaurant waar ik heerlijk heb gegeten. Beide artikelen zijn inmiddels online te vinden op mijn website, dus als je ze nog niet hebt gelezen, raad ik je aan om ze zeker te bekijken.

Ik geniet er enorm van om in contact te komen met mensen die dezelfde passie delen als ik. Het is altijd interessant om te horen over hun favoriete gerechten, producten en tips. Het maakt mijn passie voor eten alleen maar groter.

Daarnaast heb ik ook deze week weer genoten van het proeven van nieuwe smaken. Jools heeft namelijk een bijzonder stuk fruit ontdekt bij de groenteboer in Waalwijk. Het was een fruitsoort die ik nog nooit eerder had gegeten, dus ik was benieuwd naar de smaak. Het was leuk om dit samen met Jools te ontdekken en te genieten van deze nieuwe smaak.

Natuurlijk kon een bezoekje aan onze vaste visboer ook niet ontbreken deze week. Het is altijd fijn om verse vis te halen bij hem en te praten over zijn nieuwste aanwinsten.

Ik hoop dat je het filmpje van deze week leuk vond en ik wil je graag uitnodigen om mijn YouTube-kanaal te volgen en je te abonneren. Zo blijf je op de hoogte van al mijn avonturen en nieuwe ontdekkingen op het gebied van eten en drinken.

Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Wil je ook wat recepten uitproberen na het kijken naar Week 8 weekvlog Heerlijke Happen? Probeer dan onderstaande recepten eens:

Gevulde noodle bowl met shiitakes

Gekruide pulled zalm witlofsalade

Hollandse garnalencocktail in avocadodressing

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 8 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *