Week 39 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Events. Één van de leuke dingen aan het foodblogger zijn is dat ik regelmatig een uitnodiging krijg voor een tof event. Nu weet je natuurlijk van te voren niet of dat event ècht zo tof is. Meestal google ik even of er foto’s beschikbaar zijn en of er een instagram pagina is. Daar kun je al een hoop uit opmaken. Van MaisonPR kreeg ik een uitnodiging voor het SpotLight event in Utrecht. Nadat ik even had gekeken of dit bij mij als persoon paste heb ik de uitnodiging aangenomen. En wat een gaaf event was dat zeg! Kijk mee in de week 39 weekvlog Heerlijke Happen om er meer van te zien.

Week 39

We begonnen de week in de tuin van vrienden van ons. Ze hebben een enorme walnotenboom en zij is allergisch voor noten… geen handige combinatie dus. Maar des te mooier voor mij want ik kan daar dus elk jaar mijn slag slaan. Tassen vol verdwijnen hier naar de zolder om ze te drogen. Ik bedacht me dat het wel een leuk idee zou zijn er een walnotentaart mee te maken. Nou ben ik niet echt een enorme bakster maar vooruit ik heb een poging gedaan. En hoe dat verliep…. dat zie je dus in de video.

Spotlight event

Ik kreeg dus vanuit MaisonPR een uitnodiging om naar Utrecht te komen. Daar werd het spotlight event gehouden. Een soort vakbeurs voor wonen, koken, huishoudelijke artikelen, serviesgoed, speelgoed. Een hele mooie combi van allerlei leveranciers en prachtige spulletjes. De locatie was de Werkspoor Kathedraal in Utrecht. Een prachtig industrieel gebouw met stoere stalen balken en super gaaf ingericht met allerlei standjes. Te kus en te keur serviezen waren er aanwezig. Nou dan heb je mij wel hoor! Ik heb mijn ogen uitgekeken met al dat moois. Ik mocht Rosa van YourMealplanners meenemen en we hebben samen een gezellige middag gehad.

week 39 weekvlog heerlijke happen
Corkcicle

We hebben een lunch aangeboden gekregen en tijdens deze lunch werd ons de Corkcicle thermofles aangeboden, nou daar zeg je geen nee tegen natuurlijk! Een super gave thermosfles waar je drinken warm en koud in kunt houden. In hele gave kleurtjes en met hele toffe dessins. Het idee achter dit product begon eigenlijk met een wijncooler. Een soort stokje wat je een fles kunt stoppen en zo van binnenuit je wijn kunt coolen. Na vele innovaties verder zijn er vele andere producten op de markt gekomen en alles met het milieu in gedachten. Zo gaat er 5% van de winst naar een goed doel dat zich bezig houdt met zorgen dat mensen in arme gebieden ook vers drinkwater hebben.

Bowls and Dishes

De andere leverancier van wie we een heel tof cadeau kregen was van Bowls and Dishes. Een heel gaaf merk dat houten serveerplanken en super gaaf serviesgoed heeft. Alles om tijdens een feestje of op de zaterdagavond een mooie plank op tafel te zetten! Beukenhout, olijfhout , teakhout van allerlei prachtige houtsoorten hebben ze een uitgebreide collectie. Ik ga aan de slag met hun streetfood plank en zal jullie binnenkort verrassen met een toffe en goed gevulde plank! Ook zal ik later nog terugkomen op dit merk en komt er een samenwerking aan.

Natuurlijk postte ik wat recepten! Hier weer een paar toppers:

Verwacht voor week 40:

Voor week 40 heb ik weer een bezoek aan een bedrijf en moet ik zelfs mijn laarzen meenemen… Ook staat er een persoonlijk groot event te wachten…. Ik ben al maanden aan het voorbereiden en dan nu is het eindelijk zo ver! Ook ga ik iemand nog heel erg verrassen dus het is een hele drukke en gezellige week met bezoekjes, laatste dingetjes om te regelen en een event….. gezellige drukte!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 39 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 39 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 36 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 48 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *