Week 40 weekvlog Heerlijke Happen

Week 40 weekvlog Heerlijke Happen

Ondernemer. Heerlijke Happen zette deze week de officiële stap naar het ondernemerschap! Ik schreef mij in bij de KvK en nu is Heerlijke Happen dus ook echt een bedrijf en ben ik ineens een ondernemer! Whaaaa super spannend allemaal hoor. Laat die opdrachten maar binnenkomen haha, natuurlijk ging op volop op stap en dat zien jullie in de week 40 weekvlog Heerlijke Happen!

Week 40 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte dus in Den Bosch bij de KvK. De inschrijving werd bezegeld met een handtekening onderaan het papier en zo ben ik dus ineens ondernemer! Whoee wat spannend allemaal, want hiermee komen er natuurijk wel weer wat extra verplichtingen op mij af. Maar zoals met alles is mijn man mijn steun en toeverlaat dus dat gaat helemaal goed komen.

Surprise surprise

Nou jullie hebben geen introductie meer nodig voor Luuk. Die zit bijna elke week wel in de weekvlog en we bezoeken samen veel events en eten dinertjes voor Social Deal. Wie mij nog nooit ontmoet had was de vriend van Luuk. Robin woont in Amsterdam en nu hadden wij stiekem het plan opgevat om Luuk eens vreselijk te verrassen en een beetje voor de gek te houden. En boy oh boy was hij verrast, hij wist niet wat hem overkwam toen hij ineens zijn Instagram stories opende en daar het berichtje van Robin en mij voorbij zag komen.

Week 40 weekvlog Heerlijke Happen

10 jaar Getrouwd

En ook deze week hadden we een feest waar ik al maanden mee bezig was om te plannen! We hebben namelijk onze huwelijksgeloften vernieuwd. Lekker eigenwijs als we zijn hebben we niet gewacht tot we 12,5 jaar getrouwd waren maar vierden we dit bij 10 jaar. Het was een prachtig feest met alle vrienden en familie die we er graag bij wilden hebben. Jools en ik hadden prachtige jurken aan en Jaap strak in het pak.

Boerderij bezoek

En jawel maandag mocht ik weer op pad! We gingen naar ’s Gravendeel alwaar zich de boerderij van Boerderijchips bevindt. Letterlijk binnen 20 minuutjes van het land zo in de schuur, in bad en hopla in de zak! In het filmpje zien jullie mijn uitgebreide verslag van dit bezoek. Natuurlijk super gezellig gehad met alle andere Foodies die er ook aanwezig waren.

Recepten die online kwamen:

Verwacht voor week 41

Deze week ga ik lekker lunchen met een andere foodie, gewoon eens even rustig kletsen, want op events is altijd maar weinig tijd. Ook is hier in het dorp een lampionnenoptocht. En ik ga weer lekker recepten maken en de producten gebruiken die ik gekregen heb!

1 gedachte over “Week 40 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 36 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.