Week 48 weekvlog Heerlijke Happen

Week 48 weekvlog Heerlijke Happen

Week 48 weekvlog Heerlijke Happen

Event-week! Zo kunnen we week 48 wel omschrijven. Ik crosste het halve land door voor allerlei leuke events. Zo ontmoette ik weer een heleboel toffe foodies en at ik heerlijke gerechten. Je kunt echt wel merken dat in Foodie-land de Kerst al volop gestart is. Overal zie ik al mooie gerechtjes verschijnen en na de hele Allerhande-vega toestand kan ik jullie melden dat hier op de blog nog genoeg vlees te vinden zal zijn…. Kijk mee in de week 48 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik allemaal gedaan en beleefd heb.

 

Amsterdam

Week 48 weekvlog Heerlijke Happen

Ik trapte de event-week af in Amsterdam, bij Keizer Culinair. Via Pr-bureau Coopr werd ik uitgenodigd om samen met Roberta Pagnier van 24Kitchen een heerlijke lunch te maken met allerlei Zuid-Tiroolse producten. Ik ga er hier natuurlijk niet te veel over vertellen want er komt nog een uitgebreide blog over die dag online. Daarin ga ik jullie alles over de producten en hun herkomst vertellen. Ik moet zeggen Amsterdam ik kom er niet héél graag want al die smalle straatjes en nergens kunnen parkeren het is nog al een dingetje. En deze week kwam ik er niet één maar twee keer!

Week 48 weekvlog Heerlijke Happen

De tweede maal was zaterdag voor het kickoff event van de COOP supermarkt. Ik ben gevraagd om een echte kerstklassieker in een nieuw jasje te steken. Tijdens het event deden we een leuke kerstquiz en ging ons team “the Blondies” er met de hoofdprijs vandoor. Omdat ik al alles heb van KitchenAid ging Anne van het account Anne_tavel_foodie lekker met de hoofdprijs naar huis en kreeg ik haar grill pan. Zo was iedereen blij. En binnenkort verschijnt dus mijn klassieker online en kunnen jullie ook met het recept aan de gang.

Zeeuwse Kust

Hier aan de kust de Zeeuwse kust…. back to my roots want mijn opa was dus een ras-echte Zeeuw! Zo trouwens ook mijn oma, dus er stroomt wel degelijk Zeeuws bloed door mijn aderen. Op uitnodiging van Martine de Zeeuwse Foodie mocht ik van een lekkere lunch komen genieten in de jachthaven van Bruinisse. En over deze lunch, je raadt het al, komt ook een mooie blog online. Zo kan ik jullie veel meer mee laten genieten van alles wat we daar beleefd en gegeten hebben!

Wat kwam er op de blog aan recepten online?

Verwacht voor week 49:

Week 49 is weer eventjes wat rustiger, dit geeft mij de tijd om alle blogs uit te schrijven en online te zetten zodat ik daarna weer andere leuke dingen kan gaan doen! We moeten het wel een beetje verdelen natuurlijk. Ook heb ik het druk met de organisatie van mijn Foodbloggers fotoshoot event. Daar gaat zeker ook flink wat tijd inzitten.

3 gedachten over “Week 48 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 39 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 43 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Optimel ontbijtje met vers fruit en lange vingers - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.