Week 45 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 45 weekvlog Heerlijke Happen

Ontmoetingen. Wat ik vooral leuk vind aan het hele Foodblogger zijn, zijn de ontmoetingen die ik heb. Geen dag is hetzelfde en elke week weer ontmoet ik nieuwe mensen. Foodies, producenten, restauranthouders, boeren, allemaal mensen met één grote passie: Eten! En zo zie je dat je met heel veel mensen dus een verbinding kunt hebben. Nou in deze week 45 weekvlog Heerlijke Happen komen er genoeg leuke en nieuwe gezichten voorbij! Kijk snel mee.

Week 45

De woensdag begon gelijk al goed. Opname-dag bij de Keuken Kampioen. We maakten twee filmpjes waarvan één voor de Sinterklaas periode. En daarin had gelijk mijn dochter met haar vriendinnetje de hoofdrol. Ze vonden het best even spannend maar toen de camera draaide hadden ze praatjes genoeg. We gingen lekker aan de slag en het is echt een heel leuk filmpje geworden.

Week 45 weekvlog Heerlijke Happen

In de avond ging ik naar de bibliotheek in Woudrichem. Daar werd een leuke en informatieve avond gehouden. Gedurende de hele maand november geven de bibliotheken namelijk een leuk boek weg. Dit jaar is er gekozen voor een thema met veel maatschappelijke en persoonlijke implicaties: Voeding. Ga dus zeker even langs bij jouw bieb om dit leuke boekje te halen. The flavourite Chef Patricia maakte een heerlijk receptje wat wij mochten proeven.

Foodie event tijdens de week 45 weekvlog Heerlijke Happen

Ook was ik deze week uitgenodigd door Debbie van Debsbakery om naar Etten-Leur te komen. Daar organiseerde zij samen met Bettine en Tante Fanny degen een super leuk Foodie-event. We mochten kijken op de boerderij bij de geiten en daarna ook bij Bettine in de fabriek. Hierover komt nog een aparte blog online dus daar gaan jullie nog veel meer over kunnen lezen en zien.

Foodmarkt

Zondag kregen we visite in de middag maar eerder op de dag zijn we even naar de mega Jumbo food markt in Leidsche Rijn gereden. Daar kon ik mijn hart ophalen want boy oh boy wat een feest. Zeker bij de slager daar want daar heb ik een paar hele mooie stukken vlees gekocht. Deze gingen dezelfde avond nog op de BBQ en hebben we er lekker van genoten.

Dit kwam er online:

Verwacht voor week 46:

Voor week 46 staan er op persoonlijk vlak weer wat dingen op de agenda. Even wat familietijd gereserveerd. Maar ook ga ik naar Waalwijk naar het hoofdkantoor van Keuken Kampioen. Daar gaan we verder met een project wat we aan het uitwerken zijn. Genoeg dus om lekker te blijven kijken!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

 
Start » Mijn week » Week 45 weekvlog Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *