Week 44 weekvlog Heerlijke Happen

Week 44 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 44 weekvlog Heerlijke Happen

Foodie event Alert! Jazeker in een groot deel in deze weekvlog zie je allerlei leuke foodies in hun natuurlijke habitat voorbij komen. Ik organiseerde een leuke middag in samenwerking met boer Leon. Over dit hele bezoek komt nog een blog online. Nu kunnen jullie alvast een kijkje nemen met wat wij precies allemaal gedaan hebben in deze week 44 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 44

Het begon op zondag al heel goed met Jools samen. We gingen aan de slag met wat pompoenen voor Halloween. Nu vieren wij dat niet echt hier, maar het samen knutselen is natuurlijk wel super leuk om te doen. Ik was nog heel even wat angstig met dat gezaag en gehak met een groot mes maar we hebben het er zonder wonden vanaf gebracht haha. Het resultaat zie je natuurlijk in de vlog.

Week 44 weekvlog Heerlijke Happen
Social Deal

In de avond kwam onze oppas en vertrokken Jaap en ik een keer samen op pad voor Social Deal. We gingen naar Tilburg om daar weer een restaurant en hun deal te testen. Ik blijf dat er leuk vinden om te doen. Zo kom je op plaatsen waar je nog nooit bent geweest of misschien niet zo snel aan zou denken om heen te gaan. En ik moet zeggen, we hebben lekker gegeten. Het was een 4-gangen keuzemenu en wat we gegeten hebben lees je hier.

Foodie event
Week 44 weekvlog Heerlijke Happen

Maandag was het dan zover, het Foodie event wat ik organiseerde met Leon Moonen van de Crole Hoeve. Ik ontmoette hem bij de World food day twee weken geleden in Den Bosch en we hadden gelijk een hele leuke klik. Toen ik hem voorstelde om met een groep bloggers langs te komen was hij gelijk enthousiast. En zo gebeurde het dus dat hij een huifkar vol met gierende bloggers had zitten. Wat hebben we genoten en wat een passie heeft deze man voor zijn beesten en de natuur. Ik ga hierover nog een uitgebreide blog schrijven, deze komt later online.

Wat kwam er online?

Verwacht voor week 45

Aankomende week is het druk druk druk…. Een event van Debbie, een kook-event in de Bieb, visite bij ons thuis, filmopnames voor de Keuken Kampioen. Jullie snappen hem al: veel leuks, dus er komt volgende week weer een leuke weekvlog! Tot dan

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 44 weekvlog Heerlijke Happen

2 gedachten over “Week 44 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Salade met geitenkaas en nootjes - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Het favoriete recept van Health Mi Foodie - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *