Week 47 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Week 47 weekvlog Heerlijke Happen

Week 47: Hollen of stilstaan, nou heel veel stilstaan doe ik eigenlijk nooit… Maar het is ook wel eens wat minder druk. En dan heb ik voor Heerlijke Happen niet zoveel buiten de deur te doen, maar voor ons gezin des te meer. En ook voorbereidend werk op wat komen gaat. Zo ook voor de aankomende Kerst en dat zie je in de week 47 weekvlog Heerlijke Happen.

Thuis werken

Afgelopen week stond er niet veel op de agenda om buiten de deur te doen. Wat niet betekent dat ik dan thuis ook gelijk stil sta want ik heb hel veel gekookt. Dit moet dan ook allemaal nog uitgewerkt gaan worden en op de blog gezet worden. Maar ook bezoekjes aan de tandarts en vrienden die kwamen logeren. En dan wil je natuurlijk graag je huis op orde hebben, de koelkast gevuld en alles netjes opgeruimd.

Kerst prep

week 47 weekvlog heerlijke happen

Ook heb ik dit weekend het eerste kerstdiner gekookt. Daarvoor had ik de woonkamer tafel omgebouwd tot een prachtige kersttafel. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met maar weinig middelen kun je een prachtige tafel maken. Ik bewaar altijd mijn decoraties’s in dozen op de zolder zo heb je in de jaren die komen altijd je spulletjes in huis en kun je dingen combineren. Maar natuurlijk is ook de Action een dankbare winkel waar je voor heel weinig geld hele leuke decoraties kunt kopen. De komende tijd zullen er een aantal foto’s online verschijnen zodat jullie hier wellicht ook je inspiratie uit kunnen halen.

Wat kwam er online deze week aan recepten?

Deze onverwacht lekkere wraps

Een heerlijke erwtjes stamp mét ballen

En een super lekkere orzo risotto

Verwacht voor week 48

En in het kader van rennen: aankomende week heb ik zelfs 3 events waar ik voor uitgenodigd ben. Twee daarvan zijn ook voor een klus die ik ga doen met deze betreffende bedrijven. Dus naast die events ga ik dan ook nog recepten maken en krijg ik heel veel productinformatie. En vrijdag ga ik terug naar mijn roots, op naar Zeeland. Ik ben uitgenodigd om een echte Zeeuwse lunch te eten in Bruinisse. Hier ga ik natuurlijk een leuke blog over schrijven! Genoeg te doen dus.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 47 weekvlog Heerlijke Happen

6 gedachten over “Week 47 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Appeltaart bakken in het hol van de leeuw - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 36 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 13 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Gehaktballetjes met tzatziki - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 2 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Week 46 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *