week 2 weekvlog heerlijke happen

Week 2 weekvlog Heerlijke Happen

En zo zijn we alweer in week 2 aangekomen. De routine van school en gewone werkweken zit er al gelijk weer goed in hier. Moet jij daar aan wennen? Hoewel vakantie natuurlijk super leuk is, is er ook wel een bepaalde rust door de gewone routine te hebben. Nu is hier geen week hetzelfde dus dat houdt het wel een beetje spannend. Kijk mee in de week 2 weekvlog Heerlijke Happen om te zien wat ik gedaan heb.

Week 2 weekvlog Heerlijke Happen

De week begon in de sportschool! Ik heb mezelf voorgenomen om weer fitter te worden maar niet meer als een soort stuiterbal aan de slag te gaan. Het enorme “jeukwoord” balans kwam hierbij wel even om de hoek kijken. Want dat is namelijk het moeilijkste van alles…. Balans zoeken in alles wat ik doe. Werk, sport, koken, gezinsleven, enzovoorts. Dat ik daar niet alleen in sta is me overigens wel duidelijk want op Instagram/Facebook en alle andere sociale media is iedereen op zoek naar die balans. Nu nog even toepassen in het echte leven.

Meetup’s en foodies

week 2 weekvlog heerlijke happen
Een leuke club bloggers bij elkaar.

Wat betreft ontmoetingen, diners, en lunches zat ik ook niet stil afgelopen week. Ik was uitgenodigd om naar een foodbloggerslunch te komen. En zo sprong ik in de auto naar Tilburg om daar met vijf andere dames een aantal heerlijke gerechtjes te testen. Voor Social Deal mocht ik weer een restaurant uittesten, deze keer in St Oedenrode. Samen met Luuk heb ik genoten van een mooi verrassingsdiner. De blog voor deze deal komt later online. Daar kun je alles teruglezen wat we daar hebben gegeten.

Week 2 weekvlog Heerlijke HappenWat kwam er online?

week 2 weekvlog heerlijke happen
Een perfecte lunch.

Verwacht voor week 3

Deze week heb ik weer een werkbespreking op het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen voor allerlei leuke dingen die we dit jaar gaan doen. Mijn dochter moet weer een dressuurwedstrijd rijden en ik ga weer heel veel lekkere recepten koken.


4 gedachten over “Week 2 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Het favoriete recept van Health Mi Foodie - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 44 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 49 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: December de overheerlijke feestmaand - Heerlijke Happen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.