Week 49 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Week 49 weekvlog Heerlijke Happen

Meet your hero. Oh jongens ik ben er nog een beetje van ondersteboven hoor! Ik kijk en volg René Pluijm al jaren op de tv. De passie van die man is ongekend. Prachtige producten, vaak puur natuur zonder al te veel gedoe dat is zijn kookstijl en ik hou ervan. Nou ik werd uitgenodigd om een masterclass bij te wonen en dat deed ik natuurlijk. Hierover komt een uitgebreide blog online. Natuurlijk deed ik nog veel meer, kijk dus snel mee in de week 49 weekvlog Heerlijke Happen.

Week 49

Ik begon de week in Waalwijk. Een event organiseert zich niet vanzelf, daar moet je echt wat voor doen. En dat deed ik dus ook, ik ging naar het hoofdkantoor van de Keuken Kampioen en had een afspraak met de marketing. En weet je wat nou zo  tof is? Tijdens zo’n meeting bedenken dat het een goed idee is om gewoon nog even een Nespresso apparaat weg te geven! Geven is leuker dan nemen en zeker als je dit zelf van te voren al weet!

Shopping
Week 49 weekvlog Heerlijke Happen
Even een selfie met René Pluijm

Normaal gezien ben ik echt al weken van te voren voorbereid op Sinterklaas en kerst wat cadeautjes betreft. Dan heb ik alles gewoon online besteld en hoef ik er niet meer op uit. Maar door de drukte de laatste tijd was dit er eventjes bij ingeschoten. Dus toog ik op een zaterdag ( jaja de zaterdag vóór de Sint) naar Den Bosch om nog even te shoppen. Mijn hemel wat een drukte….

Meet your hero

Week 49 weekvlog Heerlijke Happen
Wat en viking die Gertjan Kiers de “demoslager”

En toen werd het maandag, ik sprong in de auto en reed richting IJmuiden. En dat is vanuit Brabant euhm een pokke-eind rijden…. Maar dat werd uiteindelijk beloond door een super toffe masterclass van Gertjan Kiers de “demoslager”. We hadden deze masterclass bij René Pluijm’s kookstudio. En natuurlijk moest ik even met deze held op de foto! Zo enthousiast als hij op tv is, zo is hij ook in het echt. Een man/kok vol passie voor goed eten en mooie producten. Heerlijk om bij zo iemand in de buurt te zijn. Daar krijg je energie van. We proefden een heerlijke Ierse stoof en kregen genoeg mee om hier thuis ook nog eens mee aan de slag te gaan. Gertjan droeg ons een prachtig gedicht voor wat je in de vlog kunt horen.

Week 49 weekvlog Heerlijke Happen Wat kwam er online deze week?

Deze kalettes galette ( ja kijk maar eens goed naar deze flower-sprouts)

Natuurlijk de blog over de producten uit Zuid-Tirol

En deze zoete en lekkere scones

Verwacht voor week 50

Oei week 50 alweer, time flies hoor! Deze week organiseer ik een leuke kookworkshop in samenwerking met Jennifer van Surinaams koken met Jen. Daar heb ik super veel zin in! Natuurlijk vieren we Sinterklaas en ga ik ook nog eens langs bij een leuke leverancier. Hou mijn insta-stortes in de gaten en anders zie ik je weer hier volgende week voor mijn verslag van week 50.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 49 weekvlog Heerlijke Happen

5 gedachten over “Week 49 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 10.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 23.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 21 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 50 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Week 5 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *