Ambassadeur voor Bonduelle, Heerlijke Happen

Ambassadeur voor Bonduelle

Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Eleonora van Wavemaker. Zij is daar de marketing manager en altijd op zoek naar leuke bloggers en influencers om deze te koppelen aan bedrijven. In een gezellige mail vertelde ze mij over een nieuw project wat ze onder mijn aandacht wilde brengen. Ze was op zoek naar foodbloggers aan wie ze een ambassadeurschap kon aanbieden. En in dit geval betrof het Bonduelle. Haar vraag aan mij was dus duidelijk: Wil jij ambassadeur voor Bonduelle worden?

ambassadeur voor Bonduelle

Natuurlijk was ik gelijk enthousiast. Want dit is voor mij de eerste keer dat ik gevraagd wordt om ambassadeur voor een merk te zijn. En ook voor mij is het geen onbekend product. In mijn keukenkastjes stonden al meerdere blikjes met boontjes en maïskorrels.

In een duidelijke bijlage die bij de mail zat werd mij uitgelegd dat we voor Bonduelle verschillende challenges gaan doen. Maar om hier nog veel meer duidelijkheid over te verschaffen werd er een kick-off event georganiseerd. Daar zou ons nog veel meer verteld gaan worden en kreeg ik ook de mogelijkheid om de andere bloggers te ontmoeten.

De Kick-Off bij Bonduelle

Op 20 maart was het dan zover, ik reisde af naar Eindhoven waar het kantoor van Bonduelle voor de Bene-Lux zit. Daar werden we onthaald in een leuke zaal die helemaal mooi aangekleed was voor de gelegenheid. Ook stond Chef Berry al klaar in de demo keuken om ons later die middag een heerlijke lunch te serveren. Eerst ging het woord naar de marketing manager van Bonduelle.

Zie hield een mooie presentatie over het bedrijf. Ook kwamen er een aantal cijfers voorbij over de groente-inname per persoon per dag. En wat blijkt in Nederland komen we per dag gemiddeld maar aan 127 gram groente… Dat is wel erg weinig natuurlijk.

Aan ons al ambassadeurs de schone taak om met leuke recepten te komen om jullie ( en Bonduelle zelf ) te verrassen met leuke recepten. En daarin staat per challenge een bepaald product in de schijnwerpers. Zo kunnen wij jullie inspireren om met meer groente te gaan koken.

De Ambassadeurs

ambassadeur voor Bonduelle

Naast mij zijn er natuurlijk een aantal andere foodies en bloggers die aan de slag gaan met de challenges. Zo zat ik tijdens de lunch naast twee hele gezellige dames uit België. We hebben een aantal Belgische bloggers die ook gevraagd zijn. En zoals ik al vaker heb gezegd is het meteen een feestje met andere foodies. We hebben allemaal dezelfde passie voor lekker en gezond eten. Het was dan ook niet verrassend dat we gelijk een klik hadden. Zo zat naast mij Virginie uit Gent en wat een lol hebben we gehad. Alle foodies hebben zich even voorgesteld met een leuk introductie verhaaltje. Ook werd aan iedereen gevraagd wat zijn favoriete boontje was; nou de kikkererwt scoort hoog daarin! mijn favoriete boon is de zwarte boon waar ik later nog een heel leuk recept mee ga maken.

De Challenges

We beginnen onze eerste challenge met de #peulvruchtenchallenge. Dit houdt in dat we een peulvrucht uitkiezen en daar een lekker recept mee gaan maken. Deze peulvrucht moet de hoofdrol spelen in ons recept. Om ons van start te laten gaan en ook voor de volgende challenges krijgen we een mooie mand vol met producten waar we mee aarde slag kunnen. Zo zat er deze keer ook een mooi schort en een pollepel in. Wanneer we iets gemaakt hebben zullen wij dit gaan delen op onze Instagram pagina’s met de # #teambonduelle. En zo krijgen we elke maand een nieuwe opdracht waarin wij onze creativiteit in kwijt kunnen. Ik krijg verder niet betaald voor deze opdrachten. Verder heb ik alle vrijheid om te kiezen wat ik ga koken en hoe en wanneer ik dit plaats.

Ambassadeur voor Bonduelle

ambassadeur voor Bonduelle

Al met al dus alle vrijheid om iets leuks te koken met mooie producten! Ik ga met veel plezier aan de slag voor Bonduelle en ben trots dat ik hiervoor als Ambassadeur ben gevraagd!

Vindt je bovenstaand recept lekker? Probeer dan ook eens onderstaande recepten:

Zomerse salade challenge met mais

Parelcouscous met gegrilde groente

Edamame soepje met munt en soja saus

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Blog » Ambassadeur voor Bonduelle, Heerlijke Happen

3 gedachten over “Ambassadeur voor Bonduelle, Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Parelcouscous met gegrilde groente - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Edamame soepje met munt en soja sa - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Filodeeg hapje met feta dip en sesampitjes - Heerlijke Happen

Reacties zijn gesloten.